L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 27 de gener del 2015

Tavernes estarà present a FITUR 2015 al costat dels municipis de la Valldigna.



L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, el responsable de Turisme, Josep Llácer i representants del món de les falles participaran en els actes previstos a FITUR el pròxim dimecres i dijous, 28 i 29 de gener juntament amb la resta d'alcaldes de la Valldigna.

Tavernes un any més tindrà presència activita a FITUR i en aquesta ocasió, com en els dos anys anteriors, ho farà conjuntament amb la resta de poblacions de la Valldigna. El regidor de Turisme, Josep Llácer, ha confirmat pel pròxim dimecres i dijous la presència en l'estand de l'alcalde, Jordi Juan, i la pròpia com a responsable de l'àrea per Tavernes, la de Sebastià Mahiques, alcalde de Simat; Agustí Pascual, de Benifairó i María Hernandis, de Barx.

La Fallera Major de Tavernes, Sara Tur i Penades, i el president de la Federació de Falles, Ximo Felis i Alberola es desplaçaran també amb les autoritats de la Valldigna per tal de promocionar i donar a conéixer la nostra festa fallera a FITUR.

Josep Llacer ha indicat que "l'Ajuntament de Tavernes ha publicat 3.000 exemplars túristics específics sobre la nostra ciutat per tal que els visitants puguen conéixer l'oferta de l'única platja de la Valldigna, una platja familiar on es realitzen moltíssimes activitats culturals, lúdiques i esportives vallera. No hem oblidat tampoc altres aspectes com l'oferta cultural, paisatgística i de natura".

El regidor ha confirmat que amb independència d'aquesta publicació, la Valldigna es presenta unida amb una oferta turística global de comarca i on es plasmen sobre tots els valors històrics i culturals representats per monuments com el monestir de Santa Maria de Valldigna, l'ermita de Xara, el jaciment de Bolomor i una ampla oferta de natura a traves del senderisme.

Llácer ha remarcat que "acudir totes les poblacions de la Valldigna unides ens permet coordinar millor una promoció on cada localitat ofereix el millor que té, però globalment s’ofereix al visitant una visió de comarca diferenciada i una oferta en camps diversos com la muntanya i la platja; activitats culturals i històriques al costat d’altres de senderisme, festives o gastronòmiques".

La Valldigna estarà ubicada al estand que la Diputació de Valencia, a través del Patronat Provincial de Turisme "València, Terra i Mar" ha muntat en aquest FITUR 2015 i on presenta la campanya "Provincia de Valencia, la escapada acertada". L'estand té una superfície de 180 metros dins de l'espai global de les terres valencianes a la fira.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Podrien arreglar un poc les sendes

Anònim ha dit...

Qui us ha donat tota la informació? A la web municipal no diu res.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Suposem que serà la mateixa nota que s'ha enviat a la Veu, OnaValldigna, DiariSerpis, entre altres.