L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 12 de febrer del 2015

Beo, Beo... qué ves?

Raga, Vizcarra, Català i Sorrentino en la presentació d'un documental sobre el besavi de Raga.
La mesa de contractació de la Diputació de València ha decidit concedir a la cadena privada Beovisión el contracte per a l'emissió d'una franja horària d'informacions relacionades amb la Corporació i els pobles.

Beovisión, dirigida per l'empresari Ángel Raga, no té cap experiència en el sector i està relacionada amb el periòdic Las Provincias. La seua oferta era de 2,68 milions d'euros de contracte i 562.000 euros d'IVA per un període d'un any. La Diputació pagarà 3,242 milions per la contractació d'aquest servei. L'altra oferta que optava a la contractació era Mediterrani TV.

Està previst que aquest canal, que difondrà continguts de la Corporació provincial, comence a emetre a mitjan març. Segons va assegurar el president de la Diputació, Alfonso Rus, serà una televisió que “parlarà de lo nostre”, o siga, “del folclor, la vida diària, la pilota, els bous al carrer, les bandes de música, el temps...”, així com de “el que faça la Diputació”, serà en valencià i “no tindrà publicitat per a no fer competència a les televisions comarcals i locals”.

Ángel Raga Payá, propietari de Canal 7, admet l'arrendament de la concessió del canal de TDT de Las Provincias, que ha passat a Beovisión. La firma gràcies a l'acord es converteix en el segon canal privat valencià després de Mediterráneo TV. El nou canal irromp a escassos mesos de les eleccions municipals i autonòmiques
Angel Raga Payá és el besnét del fundador de la fàbrica de joguets Payá i cal dir que en la pràctica ja disposa d'un canal autonòmic pels convenis que manté amb vuit televisions locals: Canal Vega Televisión de Orihuela, TVA que és la televisió comarcal de l'Alcoià, El Comtat i Foia de Castalla, amb Ribera TV, amb Canal 56 de Vinaròs i amb Intercomarcal de Villena. Gràcies a eixos convenis, emet un informatiu autonòmic amb notícies de les tres províncies.