L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 13 de febrer del 2015

Carnestoltes: Els escolars vallers tenen una cita a les 5 de la vesprada a la Plaça Major


Avui, els escolars de Tavernes celebren la tradicional festa de Carnestoltes després d'una jornada escolar on les disfresses i la festa serà la protagonista.
 

La regidoria d'Educació ha preparat per aquesta vesprada a partir de les 5 hores "La Festa del Rei" una revetlla infantil amb música participativa per a tots els públics.L'argument tracta de com un grup de joglars es disposa a actuar en les festes del poble quan els arriba la notícia que han sigut triats per a actuar en la festa del rei Avorrit II. En eixe moment, Ferran, el cap del grup, decideix que eixe dia actuaran amb els instruments que ha inventat el seu amic personal Leonardo da Vinci i, a més, interpretaran les cançons prohibides del seu repertori. Què passarà ??

La solució aquesta vesprada en la festa per als menuts a la Plaça Major protagonitzada per "La Banda del drac" un grup d'actors especialistes en animació festiva i que fusiona conceptes com teatre i música i on el públic es el veritable protagonista i el personatge important de la representació.

"La banda del drac" ha estrenat un total de 10 espectacles diferents des de l'any 2000 i porta més de 1.000 representacions dels seus muntatges al llarg de la geografia espanyola.
.

LA BANDA DEL DRAC es un grupo de actores y actrices especialistas en la animación festiva. La Banda del Dragón es la fusión de distintos conceptos festivos, teatrales y musicales.
Todos los espectáculos de LA BANDA DEL DRAC parten de un "conflicto teatral" a partir del cual surgen las canciones y los juegos. El público, básicamente infantil, es el auténtico protagonista y el personaje más importante de la representación.
Desde el año 2000 LA BANDA DEL DRAC ha estrenado 10 espectáculos y ha realizado más de 1.000 representaciones miedo toda la geografía española.
Participación, fiesta, juegos, canciones y pedagogía. Estos son los ingredientes esenciales y los puntos claves a partir de los cuals creamos nuestros espectáculo.
- See more at: http://www.scuraweb.com/la-banda-del-drac.html#sthash.w5AHT2GX.dpuf