L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 23 de febrer del 2015

Compromís proposa una millora per al sector agrari valencià i el PP no l'aprova

Una almàssera moderna d'oli

Una vegada més, el grup parlamentari del PP (valencians inclosos) en el Congrés de Diputats ha tornat a perjudicar el sector agrari i productiu valencià votant en contra de una proposició no de llei presentada pel parlamentari de Compromís, Joan Baldoví. 

La proposta de Baldoví demanava al Govern de Rajoy la modificació d'un Reial Decret, de manera que les indústries agrícoles puguen fer dos canvis de la potència elèctrica contractada al llarg de l’any i no passe com ara, que estan obligades a tindre i pagar la mateixa potència, encara que nomes funcionen 6 o 7 mesos a l’any. 

Baldoví ha manifestat que “novament el PP es posa en contra de les nostres cooperatives, de les nostres empreses, dels nostres magatzems de fruita i es posa del costat de l’oligopoli elèctric. No té cap sentit que una almàssera pague 1.000 euros al mes quan està sense activitat. És injust i perjudica als usuaris, però el benefici els per als de sempre, els que també es beneficien amb les seues portes giratòries”.

El diputat de Compromís ha criticat que el Govern de Rajoy obligue a les cooperatives i magatzems a tindre tot l’any contractada la potència elèctrica màxima quan part de l’any no la necessiten i obliga a sumar uns costos de producció absolutament inútils, estèrils.
Baldoví ha dit que no s'entén com el PP no dóna suport a la mesura de Compromís quan és raonable i beneficiara el teixit productiu valencià, especialment el sector agrari, que és un sector molt redistributiu i que afecta a tantes i tantes famílies.