L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 25 de febrer del 2015

Compromís trau al carrer "Infocompromís Febrer 2015"

Portada d'InfoCompromís
Compromís ha tret a la llum la publicació oficial de la coalició "InfoCompromís" amb diversos apartats d'actualitat entre els quals destaquen principalment la llista completa de la candidatura a les eleccions municipals 2015 i l'explicació simplificada de la situació econòmica de l'Ajuntament.

S'hi destaca també l'abaixada de l'IBI feta efectiva els anys 2014 i 2015, i que continuarà el 2016, i quina és la situació de l'endeutament, on s'ha passat dels 16 milions del 2011 als actuals 13'9 milions.

L'exemplar es completa amb diverses notícies de caràcter general referides al nostre municipi a a les passades primàries de Compromís.

Si no t'ha arribat en paper, o prefereixes llegir-lo còmodament al teu ordinador o vius fora de la nostra ciutat te'ls pots descarregar en format pdf del seüent enllaç


2 comentaris:

Anònim ha dit...

dona error la descarrega del pdf, aviseu quan estiga sol.lucionat

La Cotorra de la Vall ha dit...

Nosaltres hem descarregat l'arxiu pdf sense problemes.

No hem trobat cap error.

Es un arxiu que té 11 megues.