L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 25 de febrer del 2015

Avui dimecres, dia 25, taller-xerrada sobre la protecció de dades a les empreses al Braç Treballador.


La Regidoria de Fomen de l'Ajuntament de Tavernes organitza la quarta sessió del "II Cicle d'Economia i Territori a Tavernes de la Valldigna", per a avui dimecres, dia 25 de febrer. L'acte consistirà en una xerrada-taller sobre "La importància de la protecció de dades a l'empresa", impartida per la consultora de Covaltic Imma Martí.

El taller es desenvoluparà en les aules del Braç Treballador amb participació lliure, i la presentació serà a càrrec del regidor de Foment i Promoció Econòmica, Josep Llácer, i Pau Pérez, del Cercle Euram de la Safor.

Imma Martí, de la Consultora Covaltic, és la responsable del Departament Jurídic d'aquesta empresa de la Safor dedicada a tots els aspectes de la protecció de dades, tant a nivell empresarial, com de grups veïnals o particulars. Es llicenciada en dret per la Universitat de Valencia i màster en Sistemes i Serveis de la Societat de la Informació, especialitat en Dret i Tecnologies de la Informació i la Comunicació, així com membre de l’Associació Professional Espanyola de la Privacitat (APEP). 

El II Cicle d'Economia i Territori està organitzat per la regidoria de Foment  conjuntament amb la Universitat Politècnica de València (Campus de Gandia), Euram de la Safor, Institut d'Economia i Empresa Ignasi Villalonga, l'Injuve i la FVMP.