L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 18 de febrer del 2015

Democrates-Units per Tavernes tria el cap de llista

 
Vicenta Cortés serà la cap de llista en les properes eleccions locals de Democrates-Units per Tavernes segons es va acordar per unanimitat en l'assemblea d'afiliats i simpatitzants del partit celebrada en la vesprada d'ahir. 

Li acompanyaran - encara no està decidit l'orde i entre altres - Enric Estruch Ferrando, Concha Gómez Mariner, María Teresa Sala Escrihuela, Bernardo Boscá Sabater i María Lourdes Valero Blasco. 

En les pròximes setmanes es començarà a plasmar els principis bàsics del programa electoral a fi de presentar l'opció política a la ciutadania i associacions i clubs locals, i que participen activament en l'elaboració del programa electoral perquè reflectesca al màxim les necessitats i opinions dels vallers.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Buena gente con experiencia profesional y empresarial que sabe lo que es llevar una empresa y crear puestos de trabajo y que llevarán al ayuntamiento su experiencia, adelante Vicen y compañía.

Anònim ha dit...

Endavant Vicen i Enric, sou el nostre "Podemos" a Tavernes i a la plaja