L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 6 de febrer del 2015

El PP té un problema amb els seu joves






Els joves de NNGG continuen amb l'enaltiment del feixisme i segons la cadena SER el president i el tresorer de Noves Generacions del PP de Llanes (Astúries) han hagut de dimitir després de ser publicada una fotografia de tots dos amb una bandera franquista en un despatx de la seu del PP on el tresorer de NNGG Pablo Alonso, apareix al costat del president, Fernando Ruenes, aguantant una bandera franquista i fent la salutació feixista, amb les fotos del president espanyol Mariano Rajoy i la presidenta del PP d'Astúries, Mercedes Fernández, de fons.
Els joves del PP han atribuït la difusió de la imatge a una estratègia per erosionar el PP cara les eleccions.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Pues si

Anònim ha dit...

No és un problema : recull el que sembra

Anònim ha dit...

I damunt diuen que la difussió és una estratègia electoralista,quant la propaganda electoral se la fan tot solets,però per a la opossició. Només seria una estratègia si fora un fotomuntatge,però damunt de no comdemnar estes actituds preconstitucionals, les minusvaloren desviant l'atenció cap el denunciant. Esperem no isca Rajoy ni el PP asturià justificant que són coses de xiquets,com deia Rus.

Anònim ha dit...

Clar es un montatge, jajaja!

La Cotorra de la Vall ha dit...

Doncs si, deu ser un muntatge.
I tots hem estat enganyats, els que segueixen i molt més que no hem posat, començant per la SER


http://cadenaser.com/ser/2015/02/06/politica/1423212230_281942.html?ssm=14092012-Ser-rs-1-Tw


http://www.ara.cat/politica/PP-NOVES_GENERACIONS-BANDERA_FRANQUISTA-DIMISSIO-LLANES-ASTURIES_0_1298870223.html

http://www.naciodigital.cat/noticia/82225/dimiteixen/dos/membres/noves/generacions/pp/exhibir-se/amb/bandera/franquista

http://www.directe.cat/noticia/386377/dos-dirigents-de-nngg-es-fan-una-foto-amb-la-bandera-franquista-els-enxampen-dimiteixen-i-

http://tecnologicat.blogspot.com.es/2015/02/dimiteixen-dos-joves-del-pp-enxampats.html


Anònim ha dit...

En fer-se majors els del PP aprenen a essenyar la poteta de corder per baix la porta per a enganyar les ovelletes i que li voten a les eleccions; però els joves llops encara no ho han aprés.