L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 11 de febrer del 2015

Havia de ser debades, però més de 56 euros pagarem cada valencià per la Formula 1 i la foto de Camps i Rita Barbera

Camps i Rita Barbera en la presentació de l'equip Ferrari

Es calcula que més de 283 milions d'euros ha estat el cost de la Fórmula 1 en València,  quan el cost de l'esdeveniment segons la famosa frase de l'expresident dels "tratges" Francisco Camps havia de ser " de cost ni un euro". Se'n recordeu? 

Fa uns dies en les Corts Valencianes, la consellera Maria Jose Catalá va confirmar que les despeses d'organització, el canon pagat per la Sociedad Proyectos Temáticos (SPTCV), i les despeses en obres són 89 milions d'euros. 

Les xifres, segons denunciava l'oposició, serien mes complexes: la construcció del circuit 89 milions, el canon de SPTCV com a copromotora són 102 milions, la retransmisió per RTVV va ser 26 milions i la compra de Valmor per la Generlitat ha suposat fer-se càrrec dels 33 milions de pèrdues de l'empresa. I faltaria sumar les despeses de seguretat i l'aparcament. 

Les estadístiques diuen que, a finals del 2014, érem 5.004.484 valencians i valencianes. Això vol dir que segons eixa estadística cadascú de nosaltres ha pagat 56'5 euros perquè Francisco Camps i Rita Barbera es feren la foto amb el Ferrari. 
I a més, en la nova querella contra l'ex president de la Generalitat Francisco Camps, l'ex consellera Dolores Johnson i l'empresari i ex pilot Jorge Martínez "Aspar" per la gestió de la Formula 1 s'apunta una suposada "màfia" a la qual es va pagar 1,5 milions de gestions de pantalles gegants; 4,3 milions en jardineria, 17 milions en lloguer de graderies i 10 per adequar el circuit.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

56 euros? mare meua, si encar ens hagueren dona una entrada...
Poca vergonya....