L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 25 de febrer del 2015

Joan Baldoví ha patit un desmai quan intervenia en el debat de política general.

El diputat de Compromís al congrés de diputats, Joan Baldoví, ha patit un desmai a la tribuna d'oradors i ha hagut d'interrompre la intervenció en el debat de política general. Baldoví repassava críticament la gestió de Rajoy en relació a diferents casos de corrupció, mostrant unes làmines des del faristol amb les lletres de l'abecedari i aprofitant-les per repassar, un per un, els grans dèficits de la legislatura, sobretot en matèria social i de lluita contra la corrupció.

Ha estat mentre llegia aquesta llista dels incompliments de Rajoy que ha dit que no podia seguir i ha hagut de girar-se i seure en una cadira al costat de la presidència.

Celia Villalobos, que presidia la sessió, ha demanat que algú l'atengués i ha suspès la sessió durant cinc minuts. La primera atenció li l'ha feta la ministra de Foment, Ana Pastor, que és metge, i al cap de deu minuts el diputat ha eixit de l'hemicicle conscient i amb una cadira de rodes entre aplaudiments dels diputats, que han reprès la sessió. Ha estat traslladat a l'hospital perquè li facen una revisió a fons.

Compromís ha informat que Baldoví havia patit una pujada de tensió ha donat les gràcies pels missatges de suport i de preocupació rebuts.


 

2 comentaris:

Xelo ha dit...

Es molt normal que escoltant segons quines coses es diuen en l'hemicicle li puge la tensió. Que s'amillore! I que millore l'hemicicle!!!!!!!!

Anònim ha dit...

esperem que millore! Salut i anims, Baldo