L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 18 de febrer del 2015

La Banda i Orquestra Infantil de Tavernes efectuarà un intercanvi amb formacions de la ciutat aragonesa de Terol.


El dissabte dia 7 de març s'ha anunciat un intercanvi de la Banda Infantil i de l'Orquestra infantil-Jove de Tavernes amb formacions musicals de la mateixa edat de Terol, en concret de la Banda Infantil, la Big Band Infantil i l'Orquestra Infantil de la capital aragonesa. 

La devolució de visita dels vallers a Terol està prevista per al 18 i 19 d'abril, en un viatge que ara cal organitzar, i per això cal conéixer les músics que hi viatjaran així com els familiars acompanyants. 

Despús-demà dijous, dia 19, hi ha anunciada una assemblea general de l'AMPA i en acabar, sobre les 9 de la nit, hi haurà una reunió informativa per tractar aquests temes en l'uditori de la societat musical. 

Els pares interessats poden passar per l'Escolar de Musica per tal d'omplir un full amb les dades escaients abans del 25 de febrer.