L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 5 de febrer del 2015

La SIUM participarà enguany en el Certament Internacional de Bandes de València.



La Societat Instructiva Unió Musical (SIUM) de Tavernes participarà enguany en el Certamen Internacional de Bandes de Música Ciutat de València (CIBM) i ho farà en la secció d'honor el dia 19 de juliol.

La banda vallera serà la tercera en actuar segons el resultat del sorteig celebrat al Palau de la Música (sala Joaquín Rodrigo) la nit de dimarts en el cap i casal. 

El sorteig va determinar l'ordre d'actuació de la Secció d'Honor que serà el següent:

Societat Musical Instructiva Santa Cecília de Cullera (València)
Societat Unió Musical Santa Cecília de Guadassuar (València)
Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes de la Valldigna (València)
Societat Unió Musical Alberic (València)

L'obra obligada per a la secció d'honor del CIBM 2015 serà "Sinfonía nº1 La Vall de la Murta" del compositor de Silla, Andrés Valero Castells,
un una peça descriptiva, amb tres temps. 

El primer temps es dividix en 2 seccions: Les Serres i l’Incendi. Les muntanyes  reflectides són el Cavall Bernat i Les Agulles i finalment es recrea el pitjor incendi ocorregut en tan singular paratge, el de 1983.
El segon temps és "el  Monestir" i consta d'uns moments inicials de reflexió religiosa, per passar a la progressiva edificació del cenobi i conclou amb la reexposició de la imatge sonora dels monjos orant plàcidament en el seu claustre.

El tercer temps té també dues parts i tracta la primera, a ritme de djembés, dels temuts pirates moros, que després de la dominació musulmana freqüentaven la costa mentre acaba amb una brillant fanfàrria, que indica l’arribada al lloc del rei Felip II l'any any 1586.