L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 19 de febrer del 2015

L'alcalde Jordi Joan firma convenis de col·laboració amb entitats per valor de 147.000 euros



L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha firmat aquesta vesprada els convenis amb entitats i associacions que estan relacionades amb els departaments municipals i regidories de serveis socials, esports, cultura i foment local.

La firma dels respectius convenis ha tingut lloc aquesta vesprada en el saló de plens amb la participació de l’alcalde Jordi Joan, com a representant de l’Ajuntament, que estava acompanyats pels regidors de Festes i Esports; Josep Llácer, i el d'Hisenda, Perfecto Benavent, i els presidents de les respectives associacions i clubs locals. 

L’Ajuntament de Tavernes, segons ha explicat l’alcalde, dedicarà enguany un total de 200.000 euros en subvencions directes a entitats i associacions de la ciutat. D’aquesta quantitat, 147.000 euros en convenis de col·laboració foren signats en l’acte d’aquesta vesprada.

L’alcalde ha dirigit unes paraules als assistents on ha destacat tant l’esforç econòmic com el compromís de l’Ajuntament amb les associacions de la nostra ciutat. Prova d’això és el valor de l’aportació directa en concepte de subvencions, que estarà sobre un total de 200.000 euros només el plenari ratifique els convenis amb la SIUM i Sindicat de Regs cosa que es confia siga en el pròxim ple. 

Eixa quantitat, en paraules de l’alcalde, queda complementada pel valor de l’aportació indirecta en hores extres, manteniment i millora de les instal·lacions i infraestructures que la ciutat posa a la disposició de les entitats perquè efectuen les seues activitats. 

Jordi Joan ha agraït també la tasca que fan en pro de Tavernes.