L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 23 de febrer del 2015

L'alcalde Jordi Joan lliura els diplomes del curs de cuidadors de dependents



L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha lliurat els diplomes del curs de cuidadors de depenents en el transcurs d'un acte celebrat al saló de plenaris.

L'alcalde de Tavernes, Jordi Juan, alhora responsable dels Serveis Socials, va lliurar els diplomes corresponents als alumnes i docents que han assistit al curs de cuidadors de persones depenents.

L'alcalde va agrair l'esforç i interés demostrat en el curs i en especial a la residencia Bon Estar de Simat i a les assistentes socials per la col·laboració i ajut en la realització del curs.