L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 13 de febrer del 2015

L'alcalde Jordi Joan visita el taller d'ocupació i les millores en l'antiga escola infantil Victor Calatayud




L'alcalde Jordi Juan ha visitat el Taller d'Ocupació per tal de rebre una completa informació de les tasques formatives que s'hi duen a terme amb les 36 persones contractades fins el mes de juny.

L'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha rebut una completa informació de mans de la directora  i l'equip docent del taller d'ocupació "Revalorització dels recursos turístics i naturals de Tavernes" i ha aprofitat la visita per encoratjar als alumnes a treballar de valent i aprofitar els sis mesos de formació.


L'alcalde ha recordat als alumnes que "el taller té un valor afegit per a Tavernes, en ser un mitjà que servirà per posar en valor el nostre territori i el nostre paisatge i posar-lo al servei del turisme".
 
El taller d'ocupació "Revalorització dels recursos turístics i naturals de Tavernes" suposa una inversió de 322.000 euros sufragats una part per l'Ajuntament i una altra mitjançant una subvenció de la Conselleria de Economia, Indústria, Turisme i Ocupació. Aquesta inversió ha permés la contractació de 36 persones durant sis mesos.


Jordi Joan estava acompanyat pels regidors responsables de Foment Local, Josep Llácer, i de Medi Ambient, Perfecto Benavent, regidories implicades en les tasques finals del taller, i tots tres han aprofitat la visita per comprovar les millores efectuades en l'antiga escola infantil "Víctor Calatayud", centre que ha estat condicionat com aulari del taller.

L'actuació del taller és du a cap en zones i paratges tan emblemàtics com el Racó de Joana, l'ermita de Sant Llorenç, el Mirador del Mediterrani, els ullals, i parcs i zones verdes del municipi. A més es recuperaran àrees recreatives, sendes, parcs i jardins i s'oferiran serveis d'informació turística, acompanyament i divulgació dels recursos naturals.
-
-



1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bona tasca la que han fet els regidors de Compromís implicats en l'assumpte. Les persones que estàn al taller estàn molt agraits, ja que eixa feina els salvarà de circunstàncies que anven a passar-ho molt mal gràcies a les politiques de reforma laboral del pp.