L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 4 de febrer del 2015

L'ESTAT DE LA QÜESTIO: Errar és humà, manipular no.



I diu Las Provincias: "Hubo un enganche irregular. Se consideró que era del 19 de junio al 6 de agosto cuando las obras de adecuación del local comenzaron mucho antes y todo ha quedado en poco más de 400 euros. Sin duda no es un buen ejemplo para la ciudadanía, ni para los que pagan sus facturas de la luz".

No sabem si les errades humanes, sense cap voluntat de fer mal a ninú, són o no són un bon exemple per a la ciutadania.  Nosaltres tenim ben clar que menys encara és un bon exemple la manipulació d'uns fets que serien anecdòtics i ningú no publicaria si s'hagueren produït durant un canvi de titularitat entre particulars. Ací hi ha només periodisme groc, a pesar de tindre els elements per a valorar fets, al costat de les ganes de protagonisme d'algun polític local. I res més.

No va haver cap enganxe com diu Las Provincias. Un simple fet de "donar la llum" per a fer proves - cal saber que hi havia llum dins i no hi ha hagut cap connexió ni enganxe estrany-  ha estat una errada humana. Una errada disculpable dels treballadors que condicionaven el nou retén de la Policia Local i sense cap ganes de defraudar o enganyar a ningú. Un succeït que hauria de ser anecdòtic, l'errada humana d'un treballador, encara que li coste a l'Ajuntament 400 euros de penalització com a responsable.
I no hi ha res més, a banda de l'interés de culpar al govern, quan nosaltres considerem més lamentable la falta de respecte a la faena i la professionalitat dels operaris municipals que demostra algun partit local simplement perquè han comés una errada involuntària.

Ha estat una errada humana. No hi hagut cap decisió política, ni cap ordre de polític. Una errada fruit del zel dels treballadors per voler fer la feina ben feta i comprovar que la nova instal·lació elèctrica era correcta.

El govern municipal ho ha explicat: els operaris connectaren, baixaren la palanqueta de la llum, per comprovar el funcionament de les noves instal·lacions elèctriques. L'Ajuntament havia sol·licitat dos mesos abans l'alta del butlletí, els operaris desconeixien que no es tenia l'alta.

No hi ha hagut enganxe exterior, ni cap cosa rara. L'edifici tenia llum elèctrica, estava en procés de canvi de titularitat per pagar la llum. Hi havia llum dins i els treballadors amb tota la bona intenció la donaren per comprovar que tot funcionava bé. I no hi ha més, excepte la voluntat  d'algun polític local de relacionar sense que vinga a compte aquest fet amb els enganxes d'indústries al comptador del cementeri  durant molts anys. De pas ens hauria pogut explicar la gestió de les obres del retén durant els sis primers mesos.
-

3 comentaris:

Ivan ha dit...

Cotorra, podries explicar a que et refereixes amb la gestió de les obres del retén dels 6 primers mesos????

La Cotorra de la Vall ha dit...

Està ben clar:
Tota la planificació del retén va ser obra del regidor Borràs de manera unipersonal des de Patrimoni.
És la persona més indicada per a explicar de quina manera ho va projectar i planificar, i perquè al final s'han ha produït tants endarreriments, que son producte d'eixa planificació.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ivan no anem a entrar en eixe joc.
Informar-nos? No ens cal. La tenim tota.