L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 16 de febrer del 2015

Membres del CETV participen en la cursa de muntanya de Rótova i en una marxa senderista per les Agulles.

Membres del Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna han participat en la segona prova de curses de muntanya de la Lliga de la  Federació de Muntanya de València,  prova celebrada en la localitat de Ròtova amb un recorregut de mes de 15 km pels paratges muntanyencs de la localitat.A la foto Merxe Carbonell, Mario Armengol i Salva Alario.



Aquest diumenge membres del Centre Excursionista han efectuat una marxa per la senda que uneix la Valldigna amb la Barraca d'Aigües Vives travessant els passos més coneguts de la Serra de les Agulles .