L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 13 de febrer del 2015

Molt bona animació en la festa de Carnestoltes infantil de la Plaça Major

 
Aquesta vesprada els xiquets i xiquetes de Tavernes han celebrat la tradicional festa de Carnestoltes amb diverses passejades per les barriades on s'ubiquen els centres i acompanyats de les xarangues. Disfresses a muntó, colorit i bon ambient pels carrers acompanyats per una jornada asoleiada, lluny del fred i vent de dies passats.

 
A la vesprda, i organitzat per la regidoria d'Educació hi ha hagut un espectacle infantil a la Plaça Major: "La Festa del Rei" una revetlla amb música participativa per a tots els públics. Els més menuts han pogut ballar i cantar al ritme de les cançons infantils més conegudes i fins i tot fer alguna incursió a ritmes "més marxosos" com el rock and roll.



"La Banda del drac" ha fet passar una hora entretinguda als xiquets i xiquetes vallers (als pares i mares també) amb un espectacle on el públic ha estat el veritable protagonista i el personatge important de la representació.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt i bo per part de la regidoria de educació, que du a terme el regidor de Compromis, molt bon programa per a que menuts, pares i mestres gaudixquen d'una festa tan arraigada internacional-ment com es els carnavals.

Anònim ha dit...

De categoria