L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dilluns, 9 de febrer del 2015

No embrutar és allò important....


L'Ajuntament té un servei d'arreplegada de trastos, mobles vells i altres que és gratuït, sense cost per al veïnat, uns dies fixos a la setmana. Només cal avisar a l'Ajuntament que vas a traure a la vorera els trastos la nit anterior o matinada d'eixe dia, que ja passaran a arreplegar-los i dur-los al lloc de reciclatge.

També, si la cosa és urgent i una persona no pot esperar, sempre li queda el recurs d'anar a dipositar-los a l'ecoparc. També és gratuït.

Lamentable per tant que, malgrat totes les facilitats que es donen, ara i adés vegem actuacions com la de la fotografia enviada per un lector, una acció que, per a més gravetat, és que s'haja dipositat a la via pública un diumenge, quan el servei de neteja només disposa de la gent de guàrdia i es més dificultós retirar-ho. ¿Fet a posta?

Caldria que ens conscienciejàrem que Tavernes som tots i que la  millor neteja és la que comença per no embrutar el carrer ni per deixar trastos, i  mobles en la via pública.

Agraïm la fotografia que ens han remés.