L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 5 de febrer del 2015

PLENARI DE FEBRER 2015: Llum Sansaloni, regidora d'Educació, informa de la celebració del "Dia de l'Arbre"

La regidora Llum Sansaloni informa al plenari


La regidora d'Educació, Llum Sansaloni, de Compromís, va informar al consistori de la celebració aquest pròxim divendres, dia 6, dels actes organitzats per commemorar el "Dia de l'Arbre". 

Segons va explicar en la sessió la regidora, s'ha programat la repoblació d'una zona de la Muntanya de les Creus, al voltant del Parc del Cantalaot, amb la participació dels centres escolars de Tavernes. En concret la regidora va confirmar la presencia de més de 400 xiquets dels cursos 5é i 6é de primària, i la participació també dels xiquets i xiquetes de 2n. d'ESO de l'IES Valldigna. 
Repoblament en anys anteriors

Els alumnes de biologia de l'IES Jaume II el Just hi participaran també però en un repoblament al Pla de la Sangonera el dia 13.

Llum Sansaloni va informar que la previsió és plantar sobre els 600 exemplars de pins i carrasques i es comptarà amb l'ajuda i col·laboració col·laboració de la brigada municipal i el taller d'ocupació de jardineria.