L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 7 de febrer del 2015

Promoció Lingüística de l’Ajuntament de Tavernes obri el termini d'ajudes per l'ús del valencià en els comerços


 
El Gabinet de Normalització Lingüística de la regidoria de Promoció Lingüística ha donat a conéixer les bases per a demanar les ajudes per a l'ús del valencià corresponents a 2015, que poden ser sol·licitades per comerços, empreses, serveis, indústries i professionals del terme municipal de Tavernes.

Josep Llácer, regidor de Promoció Lingüística de l'Ajuntament, ha remarcat el compromís ferm per promoure l'ús del valencià en l'àmbit comercial. L'Ajuntament de Tavernes treballa per la normalització de la nostra llengua en tots els àmbits i, per tant, seguirem donant suport a la seua normalització en tots els comerços de la ciutat així com en l’activitat que realitzen de retolació, promoció, publicitat i utilització de les noves tecnologies“.

El termini de presentació de les sol·licituds comença l'1 de febrer i fins el 30 de setembre de 2015. S'han de presentar en el Registre General de l'Ajuntament i compren ajudes per rètols exteriors i interiors o de vehicles, creació de pàgines web, material d'embalatge, publicitat en cartells, fullets, tríptics, etc. Queda fora de l'ajuda el material publicitari de regal i la publicitat en publicacions i mitjans de comunicació.

Les ajudes són el 50% de la despesa en retolació i pàgines web noves (amb un màxim de 500 euros) i del 33 % per a publicitat i embalatge (amb un màxim de 300 euros). Les sol·licituds s'atendran seguint l'ordre de presentació de la justificació completa fins a esgotar la quantitat de 6.000 euros consignada en la partida. Només pot concedir-se una ajuda per beneficiari i any, i per cobrar-la hauran d'haver justificat la realització de l'activitat.

L'Ajuntament farà dos pagaments: un primer per a les sol·licituds justificades fins al 30 de juny i un altre per a les justificades fins al 31 d’octubre. El llistat dels beneficiaris s’exposen en el tauler d’anuncis de la corporació durant quinze dies comptadors a partir de l’endemà de la resolució, de manera que no es fa notificació individualitzada als beneficiaris.
-