L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 23 de febrer del 2015

Rita Barbera tanca el debat valencià-català. L'alcaldessa fa "escac i mat" als filòlegs


Ahir va tindre lloc la "crida" fallera a la ciutat de València, un acte que qualsevol universitat hauria celebrat al seu paranimf com a declaració de "doctora honoris causa" en lingüística de l'alcaldessa de València, Rita Barberà.

Ahir, la ciència filològica va trontollar i patir el revés més gran de la seua història: Rita Barberà demostrava en el seu discurs que el valencià i el català no tenen res a vore, són dues coses molt i molt diferent. En acabar, els científics com a primera reacció ja han deixat ben clar que l'alcaldessa ha fet "escac i mat" a tota la doctrina filològica imperant a les universitats d'arreu del Món.

Escolteu, escolteu i adoneu-vos del seu nivell lingüístic valencià, de com l'alcaldessa del cap i casal fa seua la principal senya "d'indentitat", i com una vegada més demostren quin interés tenen en la llengua dels valencians.



3 comentaris:

Anònim ha dit...

Rita nº1.
#caloret Trending Topic en twitter.

Anònim ha dit...

El que passa és que la banda està borratxa! Està borratxa, està borratxa... Això i que no parla Valencià en la intimitat.

Anònim ha dit...

Vergonya , es el que volen , carregarse el idioma. Si fora per ell el llevarien de la escola