L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 12 de febrer del 2015

Tavernes renova les instal·lacions i el sistema de gestió de l'aparcament del Passeig del País Valencià

 
Tavernes renovarà a partir de la setmana que ve les instal·lacions i el sistema de gestió de l'aparcament del Passeig del País Valencià. L'Ajuntament confia que les millores estaran a disposició dels veïns a finals de la setmana que ve, data en que l'empresa adjudicatària ha confirmat que l'instal·larà.
 
Jordi Joan, alcalde de Tavernes ha manifestat que "amb estes inversions, el govern municipal continua amb el seu compromís de millorar les instal·lacions municipals i els serveis públics. L'aparcament del passeig ha donat molts problemes econòmics i de gestió a l'Ajuntament però amb esta actuació esperem millorar el servei d'aparcament al centre de Tavernes així com dinamitzar el comerç de la ciutat." 
 
L'empresa "Bruget SL" renovarà les dues barreres (entrada-eixida), el caixer i el sistema informàtic de gestió per un import de 38.000 euros. L'import inicial del concurs era de 40.000 euros i a ells es van presentar diverses empreses, essent finalment l'adjudicatària l'empresa "Bruguet SL" de Paiporta que ha presentat la millor oferta.
 
La materialització d'aquestes inversions s'ha retardat més d'un any degut a que l'oposició havia votat sempre en contra d'habilitar una partida pressupostària per a tal objectiu.
 
Podeu vore la informació en el següent enllaç

 


8 comentaris:

Anònim ha dit...

I abans,els tres primers anys on l'opossició no era majoria,no van saber o no van voler fer-ho?

La Cotorra de la Vall ha dit...

La oposició es majoria des de maig del 2013, per tant dos anys menys un mes, i no tres anys com tu dius.

Damunt les coses s'arreglen i es canvien si cal quan es trenquen per sempre.

No busques excuses a les negatives de l'oposició (PP + Karina Vercher) de no aprovar una partida per al canvi durant més d'un any.

Anònim ha dit...

No mentiu que vos creixerà el nas : No s'opossaven a ésta inversió si no que la ajuntaveu amb altres que no volien totes juntes en una mateixa modificació de crédit com feu sempre sobre demanar-vos que les separareu para poder votar sí a esta i per aixó votaben no .

Anònim ha dit...

Però,Jordi no tenia vot de qualitat sense Karina? El PP no demanava que s'arreglara el parking? No entenc res.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Segur que el nas no ens creixerà, et recorde que no estàs en un blog del PP.

Busca les justificacions que vulgues i pinta-les de color rosa si vols:
S'oposaven a eixa inversió i es van oposar a l'aire condicionat del jutjat.
Si anaven juntes o separades era l'excusa, com ara es l'excusa de les darreres modificacions de crèdit.

Les coses es voten perque fan o no fan falta ¿Vols dir que no era necessari el aire condicionat en el jutjat? i que tampoc era necessari el canvi del sistema de l'aparcament? I tanta que eren necessaris.
No les van votar pel mateix motiu que ara no voten a favor de pintar els passos de vianants, i etc.

La Cotorra de la Vall ha dit...

L'alcalde té vot de qualitat en cas d'empat en una votació.

PP+Karina Vercher= 9 vots
PSOE+Compromís= 8

I en eixa votació no es va produir empat. I està ben explicat al final de l'article que incloem l'enllaç.

Anònim ha dit...

Presentad las modificaciones una a una como se os pide y así sabremos que y que no apoya cada uno, todo lo demás es politiqueo por parte vuestra para haceros los mártires como ahora con este tema.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Tot arribarà.

Ara, mai en la vida Manolo Vidal i el PP van presentar les modificacions de crèdit una a una.
I són testimoni les actes dels plenaris de la legislatura passada que estan penjats en la web. Modificacions de cinc i sis coses a punta de pala.

El PP diu: Fes el que jo et dic però no el que jo faig.

Jo crec que als veïns volem senyals pintades, millores en mobiliari urbà, obres en els col·legis, millores en semàfors, millores en parcs i jardins i això de que aprovada una a una, quan tots sabem que això cal i coneixem les normes del Ministeri d'Hisenda per agilitar l'Administració, ens sembla una burla i ganes d'evitar que es facen perquè venen eleccions.

Ni que es proposaren l'obra de la Seu quan total son quatre cosetes que volen arreglar.

Tot excuses per allò que es busca i preten: paralitzar la gestio del gestió del govern. No hi ha més.