L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 21 de febrer del 2015

Avui s'inicia la XLIII Setmana Muntanyera del Centre Excursionista


El Centre Excursionista de Tavernes inaugura avui dissabte, dia 21, la Setmana Muntanyera en commemoració del 43é aniversari de la fundació de l'entitat. La inauguració tindrà lloc a partir de les 20 hores en la seu social del Carrer Sant Pere i coincidirà amb la inauguració i lliurament de premis del VIIé Concurs Social de fotografia. En acabar es servirà un vi d'honor als assistents.

El Centre Excursionista ha donat a conéixer els actes organitzats dins de la setmana, on destaca per al diumenge, dia 22, la Marxa Travessera amb eixida en autobús fins la Font del Garrofer amb un recorregut a peu pel barranc de la Casella fins la Font de la Sangonera i tornada a Tavernes per la Senda del Amoladors.

Per al dia 26 s'anuncia una observació astronòmica, a la plaça del Passeig Lepant, en col·laboració amb l'Agrupació Astronòmica de la Safor i per al divendres dia 27 l'assemblea general de socis, i en acabar l'extraordinària per a elegir el nou equip directiu.

El dia 28, dissabte, en el centre social l'entitat celebrarà un sopar de germanor als socis de l'entitat.