L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 28 de març del 2015

II Volta a peu 6 Km a Tavernes de la Falla Portal i Club Atletisme

Trajecte de la cursa

La Falla Portal de Valldigna i el Clut d'Atletisme Valldigna organitzen avui dissabte a partir de les 7 de la vesprada la "II Volta a peu 6k Tavernes de la Valldigna" amb un recorregut urbà total de 6.000 metres, i eixida i meta al casal de la falla del Carrer Major. 

S’estableixen les següents categories tant en homes com en dones: júniors de 16 a 20 anys, séniors de 21 a 39 anys, veterans A de 40 a 49 anys i veterans B de 50 anys en endavant. 

Hi ha premis en metàl·lic per als primers classificats de la general (independentment de la categoria): 75 euros a la primera dona i primer home, 50 euros a la segona dona i segon home i 25 euros a la tercera dona i tercer home. 

També hi haurà trofeus als tres primers classificats de cada categoria i als tres primers classificats locals de cada categoria. Els trofeus no seran acumulables.
-