L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 20 d’abril del 2015

10 motius per recolzar Compromís en els pròximes eleccions



Són 10 frases de Mònica Oltra per pensar i reflexionar. Pensem són bon resum dels motius perquè els valencians votem Compromís el dia 24 de maig.

-"Som la garantia per a defensar els interessos valencians. Ningú va a venir des de Madrid o Barcelona a dir-nos el que hem de fer". Compromís és l'únic partit amb opcions de governar que té la seua seu central a València i no té cap obediència centralista.

-"No anem a amagar el nostre programa per a enganyar a la gent". Una resposta clara al discurs nacional de partits com Podem o Ciutadans sense un programa clar per a el País Valencià. 

-" Hi ha formacions que no tenen bagatge i no sabem el que faran perquè no sabem el que han fet". Compromís reivindica el treball fet en els últims vuit anys de defensa a la gent d'aquesta terra.

-"Hem sigut l'oposició més visible en Els Corts amb sis diputats. Hem trencat xicotets 'guantánamos' informatius i polítics i vam trencar el que era "políticament correcte" per a fer el que era èticament bo per a la societat valenciana". Un missatge d'Oltra que posa en valor el treball en Els Corts d'un grup reduït enfront d'uns altres més amplis com el PSOE.

-"Nosaltres no diem que ho anem a arreglar, ni ens llevem 20 anys en els cartells". Realisme en les propostes i en la imatge de Compromís: El programa electoral de Compromís no és "una carta als Reis d'Orient".

-"La gent ha perdut la por de votar a opcions no tradicionals". Cal votar "amb valentia" i opcions valencianes. 

-"Sabem gestionar la pluralitat i ho hem demostrat en la nostra pròpia coalició". La complexitat del procés de primàries de Compromís són un element de valor de cara a un horitzó multipartidista. "Sabem dialogar, entendre'ns i pactar les diferències pel ben col·lectiu" va subratllar Oltra també. 

-"Les nostres propostes es basen en l'experiència i el contacte amb la gent, no són tretes d'un laboratori". Una referència a altres partits, possiblement Podemos, que va completar dient que les pròximes eleccions no són "de protesta", sinó "per a triar un govern en la Generalitat i en els ajuntaments".

-"Fórem els primers que parlàrem de diàleg en funció de les propostes". Compromís està obert al consens i als pactes i va ser el primer a presentar propostes per a donar un gir a la política valenciana. 

-"Si algú vol dialogar després de les eleccions haurà de ser ací". Compromís reitera que les decisions sobre el País Valencià es prenen ací, no a Madrid o Barcelona. També un avís a la candidata de Ciutadanos, Carolina Punset, que va afirmar que seria la interlocutora del partit si Albert Rivera ho permet. 

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Això és el "cant de sirena" de la candidata d'un partit que ha vist com l'aparició de Podemos i Ciudadanos l'han superat i van a deixar-la com cinquena força a les Corts Valencianes.

Anònim ha dit...

Podemos li lleva vots a PSOE i EU que fins i tot pot no entrar en Corts.
Ciutadanos li lleva vots al PP.
El menys afectat Compromis que podra vore limitat el seu creixement pero totes len enquestes diuen que puja.
Per tant mira si alguns fan cants de sirena i altres, com tu, canten per soleares.

Anònim ha dit...

Podemos li lleva vots a PSOE i EU que fins i tot pot no entrar en Corts.
Ciutadanos li lleva vots al PP.
El menys afectat Compromis que podra vore limitat el seu creixement pero totes len enquestes diuen que puja.
Per tant mira si alguns fan cants de sirena i altres, com tu, canten per soleares.

Anònim ha dit...

Compromís quedarà cinqué quan les aspirava a molt més. Molta aparició de Oltra en la Sexta, molt de treball en les Corts, molts anys de treball i ara arriben Podemos i Ciudadanos i en quatre dies es fan els amos. Aixina és la política.

Anònim ha dit...

No es la politica. Es el poble qui decidix i el poble es molt fluctuant i moldeable sense atendre motius racionals.
PP en Tavernes: gran manifestacio mig poble contra alta tensio que recolza el PP. Als dos mesos el PP majoria absoluta.

Anònim ha dit...

Sr alcalde es parla molt del dialeg i la transparencia, xo ha rebut infinitats d queixes referents al jefe d la policía i pareix ser k es FA el sordo, actue ja k esta carregant-se a la plantilla, esta fent bo al anterior cap.

Anònim ha dit...

Fins que els Valencians no tingam un partit Valencià fort, com els Catalans i els Vascos, i no sucursalistes de Madrid, ho tindrem fotut!

Anònim ha dit...

Nova dotacio de cotxes policials, millora de recursos, equipatges nous, rou reten, fora enxufats de guardaespatlles, reten permanent en la platja...
Totes les coses rares ara a poc mes d'un mes eleccions?
No t'has parat a pensar qui esta darrere la campanyeta difamatòria?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Sr. Anònim:
Pensem que hi ha mil maneres de fer saber o fer arribar les seues opinions personals al Sr. Alcalde i millor que a través de comentaris anònims en un blog sobre una qüestió que reconega-ho, és delicada.
Per tant, li suggerim una carta, una instància o que demane una entrevista oficialment i expose cara a cara les seues preocupacions.
No entrem ni eixim en les valoracions que fa. És una opinió personal seua.