L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 22 d’abril del 2015

5 candidatures competiran enguany en les eleccions locals a Tavernes

Ahir dilluns a mitja nit, 00:00, es tancava el termini per presentar llistes electorals per a les eleccions municipals del 24 de maig del 2015.

A Tavernes han presentat llista electoral Compromís, PSOE, EU, PP i Units x Tavernes. La regidora trànsfuga Karina Vercher, al contrari del que havia anunciat, finalment no ha presentat llista, encara que si havia nomenat representant en la junta electoral de zona, però això es condició prèvia per poder-la presentar dins del termini legal.

La situació, amb només 5 candidatures, contrasta amb les 8 presentades les passades eleccions. ERPV no ha presentat tampoc en aquesta ocasió llista electoral, quan ha estat un partit habitual en els darrers comicis.


7 comentaris:

Anònim ha dit...

Sort a tots els integrants de les 5 candidatures que han decidit presentarse.
Ací a Tavernes falten Podemos i Ciudadanos. Serà molt interesant vore els vots que trauen estos partits en les autonòmiques.

Anònim ha dit...

Els vots de Podemos se'ls emportarà EUPV, ja que NO HI HA transfugues possibles a la vista i alguns a Compromis, i els cremats amb el PP que anirien a Ciutadans, gran part aniran a DUxT.

Anònim ha dit...

S'hauria d'haver presentat Ciutadans també a Tavernes, així s'hauria assegurat ecatombé també al PP Local.

Anònim ha dit...

Jordi estarà content que Karina no haja pogut fer ni llista! Quina tranquilitat de cara a la propera legislatura ;-)

Anònim ha dit...

Tranquil·litat assegurada sempre.
No anava a traure'n cap. A eixa no la vota ni la família.

Anònim ha dit...

A l'anònim de les 22:53 dir-li que per part del vot descontent dreta-ciutadans-UXT pot anar per ahí,però el vot de Podemos no es tan simple com dir que es d'esquerres,ni molt menys nacionaliste. Si JJ no es cap adalid de la regeneració política,no digam d'EUPV al poble,si voleu dir que Eduardo no va ser casta... Estarà prou repartit,i llevat del PP poden votar qualsevols,a lo millor algo menys al PSOE.

Anònim ha dit...

Este es l'escenari perfecte per guanyar al PP per primera vegada en 20 anys. No es perdra cap vot d'esquerres com va pasar amb Iniciativa, Esquerra Republicana o els del diposit i es perdran els de dretes que voten a Units.
Tavernes vota majoritariament a esquerres però la Llei d'hont sempre ha beneficiat al PP fins este anys que es vorà perjudicat.