L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 12 d’abril del 2015

Aquesta setmana esta previst acabe el trasvassament d'arena a la Goleta


L'aportació d'arena a la platja de la Goleta des del canal del Vacal al sud del nostre terme va continuar la setmana passada. Objectiu: solucionar la pèrdua de platja per l'arrossegament de l'aigua del mar quan es produeixen temporals.

Portem així, i ja ho hem dit algunes vegades, molts anys, massa anys. I això representa una despesa de diners per posar una arena que dura uns mesos. I com no, segurament tornar a repetir la mateixa tasca l'any següent. Com el matalafer: fer i desfer, o com  aquella cançó de los Hermanos Calatrava: "Viene una ola, viene una ola y la corriente te aparta de mí...."  peró en versió "aboque l'arena i el mar se l'enduu". 

Bromes a banda, que la cosa es seriosa, l'Administració de l'Estat amb els governs del PP i PSOE que hem tingut des què hi ha el problema no han posat cap solució definitiva. I el problema el tenim des que es van modificar els corrents marins - segons els experts- amb la construcció de l'escullera del riu Xúquer a Cullera.

En aquesta setmana segurament - es va dir que el dia 15- s'acabaran els treballs. La Goleta recuperarà una part de l'arena que tenia amb els treballs i... a esperar, que un nou temporal de llevant se l'enduga, per tornar a repetir el treball.