L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

divendres, 24 d’abril del 2015

Avui a la Casa de la Cultura presentació de "Milonga de Tardor" d'Encarna Sant-Celoni


Aquesta vesprada a partir de les 20 hores tindrà lloc a la Casa de la Cultura tindrà lloc la presentació de la novel·la "Milonga de Tardor", de l'escriptora vallera Encarna Sant-Celoni i Verger, i serà a càrrec de la també escriptora de Simat Isabel Canet

A continuació, entre fragments en vers i en prosa recitats per l’autora, alumnes de l’Escola de dansa Xaro Arlandis ens delectaran amb dues coreografies, tot combinant la subtilesa de la dansa clàssica i la força passional del tango.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Es tracta de literatura jovenil? L'escriptora és adolescent?
Perque clavar amb calçador una presentació d'un llibre que no pinta res com acte dirigit específicament als joves?
Qui no té padrins,no es bateja.

Anònim ha dit...

Ganes de desprestigiar que tenen algun. No vages i solucionat que ningú t'obliga.

Anònim ha dit...

Et recorde que es considera joves a les persones que tenen entre 14 i 30 anys. Aleshores dubte molt que la temàtica del llibre no siga del gust o l'interés d'aquest sector de la població. Que fàcil és criticar sense trellat!!! De vegades dona la sensació que vos molesta que es facen coses a Tavernes. A mi em sembla perfecte que s'organitze un acte cultural d'aquest estil dins de la trobada de joves de la Safor. La cultura ha d'estar a l'abast de tots i cal introduir els nostres joves i ensenyar-los a gaudir dels llibres, de la cultura i de l'art.

Anònim ha dit...

Si vols discutim si el Tirant lo Blanc interesa o no als joves,algún hi haurà dic jo.
Però a vore quants joves van a este acte.
El que dic,clavat amb calçador per ser qui és,i no em molesta que es faça,em molesta que s'ubique fora de lloc per donar-li protagonisme no guanyat,que s'havera fet un altre dia.

Anònim ha dit...

Em pareix perfecte que la gent jove (o que se sent jove) de Tavernes puga conéixer una escriptora local i la seua obra, tinga l'edat que tinga. No només han de llegir literatura juvenil, està bé que s'atrevisquen amb tot tipus de literatura. Molta obertura de mires caldria que tinguérem tots i no menysprear tant i criticar sense trellat. Si llegírem tots més, comentaris desafortunats com el de la 1:46 no es produirien.

Anònim ha dit...

Doncs em dones la raó,comentariste de les 19:03,està bé fer qualsevol acte de qualsevol tipus,quasi tota cosa té la seua part interessant,però ja posats a fomentar la literatura,posa'm un escriptor per a joves,que també n'hi han de valldignencs,però no són de la roda. Eixe és el tema,no si llegim o no llegim. Si tots llegiren com jo i pensàrem el que lligen,es donarien més comentaris com els de la 1:46 i menys dels altres que volen clavar el fil per la cabota. Després es queixen que els diguen de sectaris. Que facen mèrits.

Anònim ha dit...

De quina roda parles, de la del PSOE que ha estat tres anys i mig al front de Cultura? O de la roda de Compromís que nomes porta quatre mesos? Ho hauries d'aclarir.

I també dir els noms d'escriptors valldignencs i/o de Tavernes que treballen la literatura infantil-jovenil. Encara que siga perquè tots els poguem conèixer.

Anònim ha dit...

http://www.almadepapel.net/lourdes-boigues/

http://youtu.be/DvqM39CLFvA

http://www.laveu.es/gent/2859-lourdes-boigues-escriptora-de-simat-de-la-valldigna

Curiòs que conegam a Lourdes tota la gent amb una mica de cultura menys els adalids de la cultura. I la teníem a tants pocs Kms. de la Vall. Potser la pega es que no estiga afiliada. Espere ho publiqueu perque "tots puguen conèixer-la". Segur que d'haver preguntat a les bibliotecàries Luisa o Carme Vidal us haveren aconsellat millor,que per a algo estan els tècnics.

La Cotorra de la Vall ha dit...

No sabem això d'adalids de la cultura perquè i a qui ho dirà vosté. Com que no específica, simplement dir-li que ací es publiquen les presentacions, actes, etc. que es programen, tant a la Casa de la Cultura, com a la Biblioteca de Tavernes o altres llocs de la Valldigna si hi podem assistir, que publicats hi ha molts ací en aquests anys.
De tota manera, li podem ben bé assegurar que en allò que respecta a l'equip de La Cotorra coneixem l'obra de Lourdes Boigues i Chorro ( ¿o caldrà escriure Boïgues?).
No és culpa nostra si per les qüestions que siguen (promocions editorials, falta de temps, etc) no s'han presentat els seus llibres públicament a Tavernes.
A Simat ja ho sabem se n'han fet alguns. i fins i tot un reconeixement de l'Ajuntament per iniciativa d'Arc Iris fa uns anys. Que tot no siga qüestió de corda o afiliació!.

Anònim ha dit...

Lo de adalids vé,com és fàcil d'esbrinar,per la defensa que feu al partit de la pròpia cultura,que entendria bona si no fora pel localisme i amiguisme demostrat. Primer demanes que diga el nom d'escriptors d'àmbit jovenil valldignencs i ara digueu que ja la coneixieu la Lourdes? A qué jugues? Potser no siga culpa teua o vostra directament que no s'haja "tingut temps" per presentar l'autora a la Vall,però si dels altres,els que programen els actes de cultura,i com sabem que teniu mà,recordeu-los la errada,perque no cal excusar-los amb bovades,quant era una ocasió explèndida,apropiada i ni havien pensat. Després s'ens ompli,la boca amb la Valldigna.
Sobre si és Boïgues o Boigues no en sé tant,digueu-ho a qui ho escriga bé o mal,no a mí com que no ho he fet al meu comentari anterior. Lliçons a l'escola.

Anònim ha dit...

T'has preocupat de preguntar a l'escriptora si ha tingut algun interés o ha fet alguna cosa per presentar els seus llibres a Tavernes? A ella o a l'editorial on publica.
Les coses no són ni de lluny com tu les dius.
Les presentacions de llibres QUASI TOTES les organitza i prepara habitualment una persona o entitat aliena, aquells que els interessa donar a conéixer el volum per vendre, i li proposa a la Casa de la Cultura o l'Ajuntament (tant s'hi val) l'activitat,i que presta la col·laboració.
No és com tu dius ni de lluny. Es nota que no has estat en cap fregao semblant. Sí, jo en més d'un i mes de cinc. I em sembla que no tens ni idea de com funciona la cosa, almenys quan a presentacions.

Anònim ha dit...

Pues res,si la cosa funciona així i s'ofereix un espectacle eròtic per a un públic infantil,feu-lo,perque com el que presentaria un altre espectacle adient no s'ofereix...
Vaja contes per no dormir ens contes,mai millor dit,
I tindries més credibilitat si publicares tots els comentaris i eixires de l'anonimat,però bo,cadascú és com és.

I no fa molt,l'autora simatero va estar al Patronat,xerrant amb els joves lectors VALLERS de la ESO del Colegi VALLER.
http://intrigahumor.blogspot.com.es

Això de que no vol presentar a Tavernes... sembla excusa barata per eixir del pas. No hi ha cosa més ridícula que pegar-li volta a les coses per voler mantenir la raó,jo de tú pararia de publicar cap comentari més (teu).

Anònim ha dit...

Parlant d'anonimat, ens il·lustres molt. Predica amb l'exemple.

No tens ni idea de com funciona el tema de les publicacions de llibres i les editorials.

Mescles presentació d'un llibre amb les xerrades a les escoles, on un autor infantil ha estat convidat perquè un professor del claustre coneix a l'autor o mil causes mes.

Seria bo que deixares ja de voler quadrar el cercle, no creus?
Ací el que més i el que menys ha estat en presentacions, unes vegades com autor, i altres com a presentador-comentarista dels llibres d'un altre.

Tot per criticar la presentació d'un llibre de Sant-Celoni en la Trobada Jove de la Safor, on per cert es llig que les activitats son per a joves fins 35 anys.

Anònim ha dit...

Ja sabia jo que quant et quedares sense arguments tiranies pel dret com de costum: censura de comentaris molestos. Res de nou.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Argument no n'has donat cap. Has dit opinions i desqualificacions de la gent que fa el seu treball organitzant presentacions a la Casa de la Cultura i volent imposar el teu criteri personal per damunt de les normes i costums dels actes de presentació de llibres en la Casa de la Cultura.

I arriba un moment que cal deturar tant de garbellar aigua.