L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 18 d’abril del 2015

Els musics vallers de la Banda i Orquestra infantil ja són a Terol


La Banda i Orquestra infantil de l’Escola de Música “Mestre Arnau” ja es troben a Terol on ha arribat abans de migdia i han aprofitat el temps abans de dinar per visitar la ciutat acompanyats per un grup de batucada que, al contrari del que passa a Tavernes, fan el passacarrer a ritme oriental i no a ritme brasiler.

Els vallers que anaven acompanyats d'un guia han visitat la plaça del "Torico" i el monument dels "Amantes de Teruel" on han pogut escoltar en vers la historia dels dos joves de Terol, Isabel de Segura i Juan Martínez de Marcilla.  


El viatge ha anat bé i a Terol s'han trobat amb un oratge variable: feia sol i de repent s'ha posat a ploure.

Com ací vam informar fa uns dies, els joves músics vallers romanen a Terol per participar amb un intercanvi amb les formacions de l’Escuela de Música “Antón García Abril” de la ciutat de Terol. Aquest viatge torna la visita que els aragoneses feren a la nostra ciutat el passat 7 de març dins de la trobada que rep el nom general de “Musinfants”.L'expedicio vallera està formada per 77 musics i 88 pares i directius que s'han desplaçat amb tres autobusos de 55 places.


A la vesprada hi ha previst un concert a les 17:30 de les orquestres de les dues localitats al claustre del bisbat de Terol i a partir de les 19:30 el concert de les bandes en l’Escola de Música de Terol. A les 21:30 hi ha els sopar per a músics en l’alberg, que serà seguit per activitats lúdiques.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Enhorabona Cotorra, sou els millors fent cròniques dels events i concerts que fa la SIUM.
Gràcies per recolzar sempre als músics, societat, i a la música en tot eixe gran treball que fas!!!