L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 25 d’abril del 2015

Finalment el PP ho ha aconseguit: la comunitat dels valencians, ja és referent mundial.


The Guardian, el periòdic progressista britànic amb 80 milions de lectors al mes, afirma que València és una "autonomia coneguda per la corrupció política" en el context espanyol (" As cabdal of a region notorious for political corruption”. L'afirmació és del corresponsal de la revista The Economist a Espanya, Giles Tremlett. 

Sembla ser que després de molts any d’intentar-ho, per fi han aconseguit que els valencians siguen el punt de mirada de la resta del món, com ells volien i sempre deien que estaven en el camí, però això de ser el melic del món per ser l’ autonomia model de corrupció política, la veritat no ens sembla cap èxit..

Els referencies a la corrupció a la Comunitat Valenciana en la premsa estrangera no són noves. Le Figaro, el periòdic conservador francès de referència, va parlar de “València, la ciutat de tots els excessos, a la vora de la fallida”. En 2011, The New York Times, es va basar en els problemes judicials de Francisco Camps, expresident de la Generalitat, per a explicar els escàndols de corrupció a Espanya.

En els últims anys, altres mitjans com la BBC, la televisió de Qatar Al Jazeera, NHK (Japó), SAT-1 (Alemanya), France-2 o DR.DK (Dinamarca) o la premsa seriosa alemanya -el Frankfurter Allgemeine Zeitung, per exemple- han publicat informacions crítiques amb la realitat valenciana. 

El PP mana en la Generalitat des de 1995 i ara, per fi, va aconseguint el seu objectiu: ser un referent mundial, un referent negatiu i rebutjable per la corrupció.