L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 25 d’abril del 2015

L'Ajuntament organitza una jornada de creativitat i innovació a estudiants no universitaris

  
L'Ajuntament de Tavernes, a través de la regidoria de Foment que dirigeix Josep Llácer, ha celebrat avui una jornada de creativitat i innovació a estudiants no universitaris. La jornada s'ha celebrat en col·laboració amb la Càtedra d'Innovació del Campus de Gandia de la UPV. 

El regidor de Foment, Josep Llàcer, ha destacat "la importància de treballar i fomentar la creativitat i l’emprenedoria des de menuts. La iniciativa de la Càtedra d'Innovació és molt interessant, i més si tenim en compte que uneix esforços de l'administració, la universitat i les empreses privades". 
La jornada ha comptat amb la presència del director del Campus de Gandia de la UPV, Josep Pastor, que ha destacat la bona participació i l'interés dels jovenets vallers en introduir-se dins del mon de la creativitat. Així al llarg del matí, s'ha comptat amb una bona presència d'alumnes vallers en els tallers de robòtica, videojocs, financity i Thinker Kids dirigits als estudiants de primària i secundària. 

La Càtedra d’Innovació del Campus de Gandia està integrada per Caixa Ontinyent, Safor Valley, ODEC, Citrosol, Dulcesol, Digitel i els ajuntaments de Gandia, Oliva i Tavernes, amb l’objectiu de difondre la cultura i la creativitat entre els estudiants preuniversitaris.