L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 27 d’abril del 2015

Més escàndol: La pressumpta trama de comissions de Diputacions hauria vigilat a mitjans de comunicació, empreses i empleats segons denuncia El Mundo

Fabra hauria anat dissabte a Xàtiva a demanar explicacions a Rus

La presumpta trama de comissions en la Diputació de València era també una trama d'espionatge segons publica El Mundo. El centre estava en Imelsa, l'empresa origen del suposat saqueig, i els seus integrants haurien vigilat a mitjans de comunicació i empleats públics, polítics o empreses per a estendre la seua xarxa amb relativa facilitat. La trama l'hauria dirigida Marcos Benavent, l'home fort d'Alfonso Rus en Imelsa.

La denúncia presentada per la Fiscalia Especial contra la Corrupció i el Crim Organitzat intenta esclarir si durant set anys una trama de comissions va campar a pler per la Diputació. El Mundo recorda que Benavent va gravar durant anys com destacats dirigents del PP es repartien els diners que obtindrien de contractes de la Diputació. 

El periòdic indica que segons els testimoniatges, Benavent tenia muntat en Imelsa una espècie de centre d'intel·ligència des d'on va propiciar atacs informàtics a mitjans de comunicació, entre ells, al diari Levante-EMV. Segons aquestes fonts, en Imelsa tenia inhibidor d'enregistraments, un mecanisme que fa impossible els enregistraments d'àudio i vídeo, ja siguen digitals o analògics. Tenia por que un dia la Fiscalia per fi s'atrevira a fer el pas i investigara les irregularitats en la Diputació, una institució sanejada i amb recursos perquè rep transferències periòdiques de l'Estat. Els inhibidors també haurien tingut l'energia suficient per a col·lisionar amb els senyals dels mòbils i impedir comunicacions entre si.
Tota la informació:
-