L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 24 d’abril del 2015

Mònica Oltra: “Tots els camins de la corrupció porten al finançament il·legal del PP de la Comunitat Valenciana”



Mònica Oltra, candidata de Compromís a la Presidència de la Generalitat, s'ha referit avui a les informacions que vinculen la trama de corrupció de la Diputació de València amb el finançament il·legal del PP. Segons Oltra "tots els camins de la corrupció porten al finançament il·legal del Partit Popular de la Comunitat Valenciana".

Els últims casos de corrupció destapats vinculats a la gestió d'Alfonso Rus a la Diputació de València, fan que totes les principals institucions del territori valencià, governades pel PP, estiguen esguitades de corrupció: la Generalitat Valenciana, les tres diputacions provincials i els tres principals ajuntaments.

"Això demostra -ha afegit Oltra- que hi ha hagut una estratègia calculada i premeditada de tota l'estructura del PP per desviar els fons de tots els valencians i valencianes cap al finançament del partit".

Per a la candidata de Compromís "és necessari que s'investigue a fons perquè qualsevol cas de corrupció al nostre territori al final acaba sent finançament il·legal del PP. Ací hi ha hagut un saqueig organitzat, els responsables del qual no només han de pagar penalment, sinó que el que volem és que tornen els diners. Els ciutadans ja no es conformen que vagen a la presó, el que volem és que tornen a les arques públiques els diners que presumptament van desviar de manera il·legal al seu partit".