L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 28 d’abril del 2015

Tres alumnes de l’IES Jaume II el Just de Tavernes seleccionats a l’Olimpíada Matemàtica 2015


Tres jóvens i brillants estudiants de l’IES Jaume II el Just han estat seleccionats en la 1a fase de l’Olimpíada Matemàtica. Es tracta d’un alumne de 3r d’ESO, Andreu Pelegrí Garcia, i de dos alumnes de 4t d’ESO: Núria Pérez Corella i Daniel Céster Sala. Les proves, a les quals es presentaren més d’un miler d’estudiants, es realitzaren el 18 d’abril i d’entre ells se n’han seleccionat 48 que passaran a la fase provincial que es farà a Requena el dia 9 de maig.
Núria, que ha participat enguany per primera vegada i que voldria estudiar Medicina, destaca que per a ella ha estat una gran experiència perquè ha hagut de treballar en equip amb companys que no coneixia. Daniel és la segona vegada que resulta seleccionat i comenta que, potser per aquest motiu, a ell li ha resultat més fàcil. I pel que fa a Andreu, que voldria ser enginyer aeronàutic, podríem dir que ja és un veterà, perquè és la quarta ocasió que hi participa i queda classificat.

Els professors del centre en general, i els de Matemàtiques en particular, estan molt satisfets pel gran treball extra que han fet i segueixen fent els estudiants per tal de preparar-se per a la 2a fase. I no només els qui competiran, sinó tots els que hi col·laboren amb ells, des del principi, en el grup de preparació. Els professors Miguel Ángel Méndez i Vicent Fluixà consideren que aquest esforç contribueix a elevar el nivell de tots, ja que tots ells treballen solidàriament en la preparació i resolució de problemes i qüestions matemàtiques. 

La nostra enhorabona.
 

1 comentari:

Enric Estruch ha dit...

enhorabona xicots