L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 30 d’abril del 2015

Visita a Bolomor dins de les activitats de la Trobaba Jove de la Safor




El passat dissabte, dins de la programació de la Trobada de Joves de la Safor, va tindre lloc pel mati a la Casa de la Cultura una activitat de difusió de la Cova de Bolomor a càrrec de Raül Felis, de l'equip investigador del jaciment. L'acte va comptar amb la col·laboració del Centre Excursionista de Tavernes.

Després d'uns tallers sobre foc i indústria lítica, un nombrós grup de persones acompanyades pel mateix Raül Felis, va visitar el jaciment i va seguir atentament les explicacions que se'ls va donar sobre els aspectes singulars de Bolomor. 

-Demanem disculpes i agraïm l'enviament de les fotografies. Se'ns havien "transpaperat" entre els correus i d'ací que ho hem publicat amb retard.