L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 30 de maig del 2015

Avui te lloc la Festa de Fi de Temporada del bàsquet



"La Festa de Fi de Temporada" que organitza el Club Bàsquet Tavernes en col·laboració amb la Regidoria d'Esports té lloc avui al pavelló i comença a partir de les 9 del matí amb la Lliga Intermunicipal 2015 on participen equips de les comarques de la Safor, Ribera Alta, Ribera Baixa, La Costera o la Vall d'Albaida.

Més de 600 xiquets i xiquetes practicants del basquet participen en l'esdeveniment, on cal destacar l'esforç i interés dels clubs participants i el treball de promoció que efectuen entre els mes menuts, una faceta on a més l'esportiva cal destacar-hi l'harmonia, la companyonia i l'esportivitat que sol haver-hi de sempre en la competició.

Els partits comencen a les 9 i a la vesprada està prevista la celebració de la final de totes les categories. I com a complement, per als joves jugadors, hi ha preparats jocs i activitas d'entreteniment, a més d'una barra amb entrepans i refrescos per als jugadors i familiars acompanyants.