L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 31 de maig del 2015

Celebració de la prova Agility en el Camp del Vergeret


Avui s'ha celebrat en el Camp del Vergeret  la final autonòmica de les proves de l'Associació Deportiva d'Agility en el Camp de Vergeret. El regidor d'Esports, Josep Llacer, que ha estat en el lliurament final de premis, ha destacat el fet que és la primera vegada que es fa una competició com aquesta a Tavernes, i per a la regidoria d'Esport ha sigut una experiència molt interessant que espera poder repetir en pròximes edicions.


La prova agility  consisteix en què un gos conduït per un guia siga capaç de superar diversos obstacles, amb la finalitat de demostrar la seua intel·ligència, obediència, concentració, sociabilitat i agilitat. No cal cap gos de raça especial, sinó únicament que hi haja bon enteniment entre el guia i l'animal. 




La final ha estat dos recorreguts, un agility i un jumping, en el transcurs del quals els gossos, conduït pel guia, ha de salvar els obstacles en un ordre concret i en el menor temps possible, sense cometre cap falta. El guia no pot portar cap motivador a la mà, cas de menjar o joguets.

La prova ha constat de dos nivells segons la dificultat del recorregut (Nivell II i Nivell III) i tres categories, segons la grandària del gos (Mini, Midi, Maxi). 

-