L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 19 de maig del 2015

Compromís celebra l'acte electoral de la barriada Divina Aurora



Compromís ha celebrat aquesta nit l'acte electoral en el col·legi Divina Aurora, davant un auditori expectant que ha escoltat atentament la intervenció de l'alcalde i candidat a l'alcaldia, Jordi Joan, i que després ha participat activament en el diàleg posterior. 

Compromís segueix usant el mateix esquema d'acte: una presentació inicial d'uns minuts per donar la benvinguda a càrrec de l'alcalde que ha presentat regidors del seu equip, i ara era pràcticament l'equip de govern: Llum Sansaloni, Josep Llácer i Perfecto Benavent, excusant la presencia d'Evarist Sansaloni per qüestió familiar.

Visió del video resum del programa electoral de Compromís, unes quantes matisacions i aclariments de l'alcalde d'uns minuts, per donar la paraula als assistents, i que preguntaren, o comentaren allò que desitjaven.

Els veïns han comentat temes diversos però fonamentalment ha esta la situació de l'ombratge del centre, que està pendent des de fa molts anys i ja abans de la legislatura. Jordi Joan ha aprofitat per recordar que eixa obra es responsabilitat de la Generalitat, de fet totes ho són, i ha confirmat que ha mantingut en la Conselleria d'Educació, reunions amb la Inspecció i amb el Cap d'Inspecció, que sabien del problema, que coneixien que el pati no te cap punt d'ombra i que calia donar una solució, però a l'hora de donar-la.... ningú en la Conselleria d'Educació assumia la responsabilitat de firmar ni avançar en el projecte.

La regidora Llum Sansaloni ha confirmat també reunions en Conselleria i que funcionaris van estar de visita en el Divina Aurora, però sense donar cap solució al problema. 


També va sorgir la demanda de més vigilància per la Policia Local en les entrades i eixides, recordant l'alcalde que els agents atenen tres torns diaris, i que el que s'estava demanant era una duplicació dels agents, cosa que implicava duplicar despeses de persona en policia i que no es podia pagar sense més impostos. També es va recordar el compromís d'atendre les entrades i eixides en dies de pluja i que es porta a cap.

Un altre dels punts que va ocupar prou temps va ser l'explicació de la normativa respecte a les contractacions del SERVEF per pal·liar l'atur agrícola, problemàtica sorgida quan un veí es queixava que no el cridaven. El veí va reconéixer que no havia mai pagat "el cupó" agrícola, amb la qual cosa és impossible participar en el programa.

L'alcalde va indicar que l'Ajuntament assumeix moltes competències que no li són pròpies i recordava que durant la legislatura, el govern municipal no ha abaixat ni un cèntim d'euro, les quantitats destinades a l'àrea de Serveis Socials.