L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 15 de maig del 2015

Compromís per Tavernes: Fem ciutat

Compromís no gastarà en l'Ajuntament allò que no té. Per això, no ha estat fàcil fer inversions en la legislatura perquè la màxima prioritat era el sanejament de les arques municipals. A pesar de la situació econòmica i ben poques subvencions hem aconseguit abaixar la contribució, hem millorat les infraestructures urbanes i educatives i hem avançat en els tràmits per a executar projectes tan importants com són el col·lector de la platja, a començar en acabar l'estiu, i la nova depuradora.

També hem posat en valor la cova del Bolomor, la joia arqueològica més important que tenim els valldignencs i els valencians; hem ampliat els efectius del servei de Salvament i Socorrisme, hem renovat les postes sanitàries i ham ampliat els punts de reciclatge a la platja per consolidar la segona Bandera Blava. 

L’educació és un dels pilar més importants de l’estat del benestar. Per això, Compromís ha cregut essencial urbanitzar els voltants de l’escoleta de la platja i destinar molts recursos municipals a la construcció de la nova escoleta de Víctor Calatayud.

Invertir en les demandes veïnals és una mostra important de la nostra manera de governar i ho hem demostrat en el Parc del Cantalot i la Replaceta del Tio Julio.

I per als joves el Festivern ha sigut un revulsiu per a Tavernes: la ciutat ha recuperat l’alegria en el Cap d’Any, la joventut vallera no ha hagut de desplaçar-se fora per gaudir d’uns dies divertits i la visita de milers de persones a Tavernes durant eixos dies ha produït un impacte econòmic important per a molts negocis.