L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 15 de maig del 2015

Compromís per Tavernes: Regeneració democràtica


Compromís ha governat de manera oberta i transparent, recuperant el diàleg entre la ciutadania i l’Ajuntament. Ha donat informació dels afers públics i gràcies als debats entre els càrrecs públics municipals i la ciutadania s'ha aconseguit que el poble de Tavernes recupere l’ interès en la política local.

Les assemblees informatives en la Casa de la Cultura, les campanyes veïnals en els barris de Tavernes, l’edició del Butlletí d’Informació Municipal (BIM), el portal de transparència al web de l’Ajuntament i la participació activa del l’alcalde i dels càrrecs públics en les xarxes i mitjans digitals han estat accions inèdites a Tavernes impulsades per Compromís a la nostra ciutat i que continuarem millorant-les amb vosaltres i amb la vostra col·laboració.

Proposem:

#RegeneracióDemocràtica: seguirem treballant amb honradesa, transparència i participació. És important parlar de "què volem fer" o de "què hem fet" però és més important encara parlar de "com ho volem fer".

Per a Compromís és essencial treballar amb honradesa, transparència i participació i així hem intentat sempre exercir la nostra tasca com a representants del poble. Hem vingut a servir i no a servir-nos. A més, la ciutadania té dret a tindre tota la informació relativa a l’Ajuntament i a participar en tot allò referent a les decisions públiques i, per tant, volem potenciar encara més el "portal de transparència" de manera que Tavernes tindrà un Ajuntament referent com a administració transparent.




1 comentari:

La Cotorra de la Vall ha dit...

No anem a entrar en discussions d'una paraula contra una alra paraula i menys en una persona que no firma.

Nosaltres no tenim entés això.

Tenim entés que la regidora va dir una veritat com un temple i que sembla no es vol entendre:
que el fet d'estar un temps, per llarg que siga, tenint una concessió pública no dona garantia ni l'obligació de que han de tornar-la a tindre-la. I menys en concurs public que hauran de ser la millor oferta.

I dir que la Generalitat hauria de ser la responsable i qui havia de sufragar tot l'ensenyament, simplement es una veritat com un temple, com es obligació de la Generalitat i no de l'Ajuntament atendre les obres dels centres escolars i el manteniment.

I el recordem que en la legislatura i en concret la regidora ha dut a cap i sense cap desviació les normes de contractació i concurs public.

Envia'ns el comentari on acuses a la regidora amb nom i cognom i ben identificat i te'l publiquem sense problemes.

Es molt fàcil acusar des de l'anonimat i traure les coses de context.

I posar dubtes sobre la defensa de l'educació i serveis publics que fa Compromís, és com dubtar que la Terra gira al voltant del Sol.