L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 10 de maig del 2015

Compromís pot liderar el canvi a València ciutat, segons una enquesta de Levante-EMV


L'oposició d'esquerres a l'ajuntament de València té opcions de governar i de derrotar el PP de Rita Barberà. Així ho indica el sondatge de l'empresa Invest Group que ha publicat avui el diari Levante-EMV, segons el qual el PP podria perdre més de la meitat dels regidors que té ara, passant de 20 a 9-10, i no arribaria a sumar la majoria absoluta amb Ciutadans, que tindria 6 regidors.

La candidatura de Compromís de Joan Ribó es perfila com l'alternativa, amb 6 regidors.Segons l'enquesta, la candidatura València en Comú seria la quarta més votada, amb 5 regidors, i el PSPV baixaria fins als 4-5. Esquerra Unida mantindria els dos regidors que té ara. 

Ara fa una setmana una enquesta publicada per Las Provincias indicava que Rita Barberà podria continuar al capdavant de l'ajuntament perquè arribava a una majoria suficient de regidors si tenia el suport de Ciutadans. L'enquesta avui difosa per Levante-EMV diu que no hi arriba. En tot cas, és significatiu també el nombre d'indecisos, que arriba a ser del 25%.

1 comentari:

La Cotorra de la Vall ha dit...

El titular ho diu ben clar:segons una enquesta del diari Levante. La grafica i dades del mateix diari.
T'hauria costat menys temps buscar-la a internet que escriure les bovades i destrellats que has dit.