L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 19 de maig del 2015

Avui dimarts, a les 21:30 hores, debat dels sis cap de llista en Levante TV


El pròxim dimarts a les 21'30 de la nit organitzat per Levante  TV, de premsa ibèrica, se celebrarà el debat més esperat entre els caps de llista dels partits més importants que es presenten a les eleccions autonòmiques del 24 M.

Hi participen Alberto Fabra (PP), Ximo Puig (PSPV), Mònica Oltra (Compromís), Ignacio Blanco (EU), Antonio Montiel (Podemos) i Carolina Punset (Ciudadanos). Confrontaran els seus punts de vista sobre el present i el futur del nostre país.

Com que no tenim senyal a la Valldigna, el debat es podrà seguir via internet en

                                     http://www.levantetv.es/

i també en la radio,
                                         
                                       http://www.la977.com/


 

1 comentari:

Enric Estruch ha dit...

I com sempre el menuts calladets no siga cosa que crreisquen, vorem de buscar una "sexta" com altres ...