L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 21 de maig del 2015

El PP podria haver pactat la interposició d'una denuncia contra l'Ajuntament a canvi d'una presumpta ajuda en una comissió de servei per a poder treballar de policia a Gandia.



La denúncia contra l'Ajuntament de Tavernes interposada per un agent de la policia local podria ser fruit d'un presumpte acord amb el PP de Manolo Vidal, gràcies al qual hi hauria en la premsa un titular i un article gens favorable al govern municipal a tres dies de les eleccions. A canvi, el policia obtindria una pressumpta ajuda per una comissió de serveis per treballar a Gandia.

El fet que ho publique Las Provincias, es deu a que pressumptament ha estat el PP de Tavernes qui hauria filtrat a la premsa la denúncia amb la condició a canvi de no demanar el punt de vista o les explicacions del govern municipal de Tavernes, o siga allò que se'n diu sense contrastar la informació de l'altra banda. Segons es diu, altres mitjans sembla ser que no hauria acceptat la imposició i per això avui no publiquen res al respecte. 
Un altre fet que també es diu és que en el moment de la presentació de la denuncia al jutjat 5 de Sueca, van vore el policia local i un candidat de la llista del PP de Tavernes. Igual es veieren de casualitat en el jutjat i  després anaven a fer-se un café al bar, que la gent es molt mal pensada.  
Però, perquè no? igual podria guardar relació amb un fet que compta amb molts testimonis: s'ha vist moltes vegades a Manolo Vidal i el policia conversant de manera discreta en la platja. Es cert que viuen els dos en la platja, bastant propet l'un de l'altres i podrien estar parlant del bon temps que feia l'hivern, però sempre queda la pregunta ¿De què parlaria un agent de la policia local amb el cap de l'oposició? Només del temps? 
Una cosa si que sembla estar ben clara: que l'agent és presumptament un dels dos beneficiats en una comissió de servei per a l'Ajuntament de Gandia. De fet, es diu que la sol·licitud de comissió de serveis feta des de l'Ajuntament de Gandia ja estaria en l'Ajuntament de Tavernes de fa dies.

Sobre aquesta comissió, la secció de Policia Local de CCOO de Gandia ha emés un comunicat on denuncia la manera d'actuar i de prendre decisions del govern municipal del PP de Gandia. El comunicat de CCOO diu que s'havien assabentat que ja només faltava l'informe d'Intervenció de Gandia per a contractar dos comissions i diu textualment "... esas dos plazas vienen con nombre y apellidos, y desconocemos totalmente los criterios que se han seguido para tal elección".

Per una altra banda ningú dubta de l'interés del PP en que poguera sorgir un terratrèmol en la premsa i en campanya electoral que acaba, a tres dies d'eleccions, i que afectarà en negatiu al govern municipal.

La denuncia de l'agent diu que l'Ajuntament no havia seguit la tramitació de l'expedient de denuncies fetes per ell en situacions com que el veí no duia damunt la llicència del seu gos (300 euros) o per denuncies a propietaris de bars, restaurant i llocs d'oci que havien deixat durant a la nit i a la porta dels establiments les taules i cadires, això si ben arreglades, després d'un esgotador dia de treball. La paralització de l'expedient de multes no tenen cap informe en contra i, fins i tot, algunes multes serien de fa molt de temps.

Aquestes denúncies als veïns, segons algunes opinions escoltades, les hauria efectuat sense seguir el manament que tenen els agents d'usar sempre mesures preventives, és a dir, explicar l'ordenança i les normes municipals i advertir de les sancions abans de multar. També es diu que l'agent seria l'autor de la quasi totalitat de sancions per tinença d’animals de companyia i per ocupació de la via pública.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

La denuncia està presentada? Està fonamentada?
Si és aixina em pareix molt be que és denuncies presumptes irregularitats.
Ara a esperar que la Justicia dictamine.

Anònim ha dit...

No creia que per parlar en gent que esdedica a la politica siga per interesos o perque opines igual que ells.fins ara,era jo molt educat i eu feia sense pensar que vosaltres eu veieu aixana.
Bo saber-ho.

Anònim ha dit...

No se si tu seràs l'implicat, però és igual per al que tinc que dir.
Vixc propet de tu i de Vidal en la platja i mai vos havia vist parlar ni estar comentant res junts, i si que havia vist a Karina Vercher visitant el pis de Vidal i estar baix en la porta esperant que li obriguen.
Mai t'he vist parlar amb Vidal en la platja i fa poc de temps vos vaig vore parlar, com si s'amagareu, i ara ix això de la teua denuncia.
Deixam que tinga dubtes de que has parlat sense cap interés.
I no sóc l'unic que vos ha vist parlar.

Anònim ha dit...

És legal fer fotocòpies del diari i repartir-les pel poble i platja? Las Províncias denunciarà als que estaven repartint-les?

Anònim ha dit...

Pressumptament...
segons es diu...
Molt demostrable tot. Si hagués estat un comentsri d'un lector,l'administrador li hagués dit: nom i cognoms i al jutjat. Aplique's el compte,sr. publicant de la notícia.
Les multes no tenen cap informe en contra...hauràn de denunciar a més a més de qui no ha seguit els tràmits també a qui no ha fet els informes en contra de la paralització?
Sobre les multes,les denúncies preventives a un bar tancat de nit,com es fan? I de les que ens posen al estacionar vehicles,l'intendent no dona ordre d'usar mesures preventives? Quina vara de mesura usa, legislativa o partidista?
I dient que un agent faça quasi la totalitat de multes a animals perillosos qué significa per a vosaltres? que aplica la llei conm amb les demés sancions,que tots els demés agents passen,o que al intendent i polític de torn no li interessen pel que siga?
Si el policia ha actuat malament,esperem que se li òbriga expedient i si no, que se li demanen disculpes i es rectifiquen totes estes excuses i pseudocomplots que només veuen els d'una part.Una cosa és la llei,i altra els interesos polítics.

Anònim ha dit...

El sindicat de policies ha confirmat el que l'agent ha denunciat...

Anònim ha dit...

És una denuncia electoralista propiciada per un Partit que a Tavernes, i a tot arreu ha demostrat ser capaç d'emprar qualsevol treta o baixea per aconseguir el poder. A Tavernes s'han dedicat a les descalificaciones personals, i els insults més grollers contra l'alcalde i altres regidors, en lloc de formular propostes realistes. Potser perquè com han estat governant la gent ja sap que no en té! Però eixa actitud barroera sols els descalifica a els mateixos, demostrant la baixa categoria de gent que és.

Anònim ha dit...

Sí,tota la raó a l'últim comentari,però si no hi hagués cap anormalitat,no hagueren pogut denunciar res. Portat bé,sigues just,i muerto el peroo s'acabó la rabia.
Com els cubates de Manolo,li ho van traure els del SOE per a no res,ni anar al jutjat,per donar-li mala imatge només acabat de formar el tripartit. però en realitat,els polítics no es sulfuren tant com els palmeros i en poc temps tan amics i ni s'en recorden,hui per tú i demà per mí,els palmeros patint per lo seu,els polítics ben apanyadets i els demés sentint vergonya de vore eixe teatret.

Anònim ha dit...

Si hi ha o no cap anormalitat ho haurà de decidir un jutge.

El fet de denunciar no vol dir que hi hagen anormalitats. El que per a tu potser una anormalitat, per al jutge pot ser el més normal del món.

Anònim ha dit...

Per al qui té que ser les coses una anormalitat no és a mí,ni a tú (si no tens cap responsabilitat administrativa o política,clar). Els qui tenen que diagnosticar si les coses són o és fan anormalment o no són els polítics i els seus caps administratius i anar amb molt de compte segons el que diu la llei,que és el mateix que deu interpretar el jutge que siga. No estem parlant de com ens agradaria que foren les coses,sinodel que diu la llei que és el que tenen que aplicar polítics i funcionaris. I si no els agraden,que les canvien,que ells poden,els ciutadans no canviem lleis,com a molt,politics.

Anònim ha dit...

Les lleis estan fetes per respectarse però a sovint la normativa és tal que seguir-la al peu de la lletra és el que se'n diu treballar a reglament o huelga de celo, que és a vegades l'amenaça que fan funcionaris per a protestar, perquè saben que això paralitza l'administració. I és cert que s'haurien de revisar moltes lleis i normatives, per a que no fora així, i l'administració fora més dinámica. Seria millor pels funcionaris i pels administrats.