L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 16 de maig del 2015

Els equips Benjamí C i Aleví C campions dels seus grups

Els dos equips en acabar els encontres

Els equips Benjamí "C" i Aleví "C" de la U.E. Tavernes s'han proclamat campions del seu grup en la darrer jornada en vèncer al Portuaris per 10-0 i 3-1. Els partits han estat entretinguts i emocionant l'Aleví "C", que començava perdent per al final imposar-se per 3-1.

Molt de públic, pares i mares i familiars, han acudit al camp per animar i estar al costat dels jugadors en aquest final de campanya.

Els partits han estat presenciats per l'alcalde de Tavernes, Jordi Joan, que va estar acompanyat del regidor d'Esports, Josep Llácer, que animaren els jugadors i els han tramés també les felicitacions.