L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 31 de maig del 2015

Jornada de Protecció de les espècies autòctones



 La regidoria de Foment a través del Taller d’Ocupació ha celebrat avui la “1a Jornada de Protecció de les espècies autòctones” en el llac de la Goleta, dins de les activitats mediambientals que té encomanades.


Els treballs a efectuar han consistit en la presentació dels treballs d’extracció de tortugues de Florida que en el llac de la Goleta duen a cap els alumnes-treballadors de l’especialitat d’Interpretació i Educació Ambiental del Taller d’Ocupació. 
 
En l’activitat s'ha explicat els problemes que causen les tortugues americanes sobre les espècies autòctones i s’ha conscienciejat als assistents que no s'amollen als paratges humits de Tavernes. S'ha fet una demostració al llac amb un kayak on els alumnes del taller han recollit 4 tortugues americanes de les trampes que hi han col.locades.
 

Al llarg d'aquests mesos es porten recollides vora 1.000 tortugues americanes que s'han enviat al centre de recuperació de la Conselleria.