L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 29 de maig del 2015

L'Ajuntament de Tavernes contractarà 5 persones per a projectes de turisme.


El regidor de Foment, Josep Llàcer, ha informat que l'Ajuntament de Tavernes contractarà cinc persones desocupades per a projectes en els camps de turisme, manteniment d'espais turístics de litoral i manteniment de sendes gràcies a l'ajuda de la Conselleria d’Economia, Indústria, Turisme i Ocupació, a través del Servef.

Llàcer ha explicat que "l'objectiu de les ajudes és promoure la contractació de persones desocupades, les quals han de prestar serveis destinats a satisfer la demanda turística del municipi, dins de l'estratègia i el Pla Operatiu i Màrqueting Valencià 2014-2015".

Les ajudes es destinaran a contractar un tècnic de turisme per a serveis en l'oficina d'informació de la xarxa Tourist Info; dos peons es contractaran per a manteniment i adequació d'espais turístics en el litoral i, finalment, hi haurà dos peons més contractats per a manteniment de sendes.

Els peons han de començar a treballar el pròxim 15 de juny i el contracte serà de dos mesos, mentre que el contracte del tècnic de turisme serà de 4 mesos a partir de l'1 de setembre.

Tots els projectes, segons la normativa, han d'executar-se abans del 31 de desembre, excepte el cas d'adequació d'espais litorals, que ha d'estar acabat el 15 d'octubre.

El SERVEF seleccionarà els treballadors seguint els criteris de major adequació al lloc de treball oferit, ser persona amb discapacitat, nivell de protecció per desocupació, responsabilitats familiars, dona en situació de risc o aturat de llarga durada.