L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 21 de maig del 2015

Comunicat de l'Ajuntament de Tavernes on nega irregularitats en la paralització d'expedients de multes a veïns


L'Ajuntament de Tavernes informa que la denúncia interposada contra l'Ajuntament, segons publica avui la premsa, són per fets intranscendents i sense cap importància en la gestió pública: no tramitar expedients de denúncies perquè un veí no portarà damunt la llicència d'un gos perillós i no tramitar denúncies fetes a propietaris de bars, restaurants i locals d’oci per haver deixat en la via pública durant la nit algunes taules i cadires.

L'Ajuntament de Tavernes, com és públic i conegut per als veïns, té com a norma d'actuació que els agents de la Policia Local busquen la proximitat amb el ciutadà i, abans que res, usen mesures preventives com són informar i explicar als veïns les ordenances municipals, i usar la sanció com a últim recurs. 


Els fets pels quals s'ha denunciat a l'Ajuntament són innocus i inofensius per a l’interés públic, no tenen cap transcendència, i aquesta actuació no té informe d'il·legalitat de cap funcionari. 


L'Ajuntament de Tavernes amb eixa decisió només ha pretés corregir actuacions que podien perjudicar veïns i posar per damunt de tot la vigència de les mesures preventives abans que les sancionadores amb la fi de potenciar la bona relació i proximitat del cos policial amb el veïnat de Tavernes. 


L'Ajuntament de Tavernes vol deixar clar que no s'ha de confondre l'actuació particular d'un agent amb tot el cos de la Policia Local.
-

11 comentaris:

Anònim ha dit...

L'ajuntament fa be llevant multes als veins sempre que es seguixca el mateix criteri per llevar multes a tots els veins.
Segur que poden demostrar-ho.

Anònim ha dit...

Si clar... Un tio que ha posat multes a mig poble, pasantse pel forro les ordes del intendent, mentre per altra banda va tapant tots els draps bruts del germà... Eixe si que te rao moral, si... Manolo, quines amistats et busques... I Rus? que conta?

Anònim ha dit...

Però,com que passant-se pel forro les ordes del intendent? Que ara l'intendent està per damunt de la llei i diu quant es pot o deu multar i quant no?
Açò que és, Tavernes, Chicago o Nàpols?

Anònim ha dit...

Que es del article que figura al facebook sobre l'escrit que han presentat els sindicats?

Aneu a publicar-lo?

La Cotorra de la Vall ha dit...

En cap moment es diu passar-se pel forro les ordres de l'Intendent, ni que l'Intendent està per damunt de la llei.
Es diu que en una primera ocasió s'actue des de la prevenció informant de com s'han de fer les coses i dur a pràctica l'ordenança.
És molt diferent.

Anònim ha dit...

La llei està per dalt de les ordres de l'intendent.

Anònim ha dit...

No per favor, escrits del sindicat CSIF i de Ginés cap.

Anònim ha dit...

Anonim de les 20:12. Voldria vore jo si açò que dius també s'aplicava abans del 2011. La llei era la mateixa que ara I també les ordenances. Controlaven i denunciaven els policies eixes coses? Saps distingir entre les funcions de un jefe i de subordinats? Saps què volen dir els principis de jerarquía i disciplina dels cossos policials? És el mateix una directriu interna que una llei? Els regidors i alcaldes no manen de la policia i esta va per lliure?
Sembla que coneixes molt bé la normativa i el funcionament intern de la policia.
Per favor, pots ilustrar-me amb els teus coneixements?

Anònim ha dit...

No,els polítics ni intendents no manen de la policia,els primers coordinen als segons,i TOTS obeeixen a les lleis. I qui fa abús de poder amb la llei o en contra d'ella, se li han de parar els peus,en el cas de llevar multes sense cap motivació demostable i amb divagacions com que l'esperit és de advertir i no sancionar. Està bé eixe espèrit,però s'ha de fer amb tots,en el mateix periode i amb tot tipus de fraccions "lleus". I pobra argumentació és dur als temps d'abans de 2011,amb tant que ens ha costat desfer-nos de la màfia,no s'amagueu en ella per justificar-la ara. Una part són fets de prevaricació o d'ensanyament sancionador de l'agent (que es poden i es deuen estudiar i corregir les dos) i altra cosa és el joc polític que és fàcl que hi haja PELS DOS COSTATS. No confonguen i barregen fets amb motivacions. si els fets són repudiables,que s'aclarisquen i no queden com els cubates de Manolo.

Anònim ha dit...

Podeu dir tots quants raonaments vulgueu, però jo ho tinc clar:
Si els agents de la Policia Local majorments no haveren estat tant polititzats des del primer moment i contra el govern nascut del 2011, i s'haveren dedicat a fer la seua faena, més de quatre coses no passarien.
Per a la gent del poble és evident que hi ha dos sectors, el del PP majoritari amb un cap visible i totalment contrari al govern que es Gines i un altre grup minoritari que esta més al costat del nou cap.
I els sindicats... els dos de dreta que firmen eixe paper i que majorment es calcula a favor del PP i de Gines no posen cap nom de representant ni firma cap nom de cap representant, simplement unes ratlla i unes sigles.
No son capaços ni de donar la carta.

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb l'anònim de les 01. Perquè l'altre no m'ha ilustrat en absolut. Excepte demostrar-me que no té ni idea del que és un cos jerarquitzat ni de les funcions que la llei assigna a cadascú. Aleshores no critica de forma objectiva, un destructor més de l'oposició