L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 23 de maig del 2015

L'eurodiputat Jordi Sebastià i el diputat Joan Baldoví recolzen Jordi Joan en l'acte de cloenda de la campanya electoral


Compromís va tancar la campanya electoral amb un sopar de germanor que reunia vora 140 militants en el Passeig del País Valencià. L'eurodiputat Jordi Sebastià i el diputat al Congrés espanyol, Joan Baldoví, van acompanyar i recolzar l'alcalde i candidat valler de Compromís, Jordi Joan, en la cloenda electoral.

Joan Baldoví va desitjar sort a Jordi Joan i va remarcar que estava ben segur que anava a revalidar l'alcaldia vallera i que Compromís anava a ser la gran sorpresa no només a Tavernes, sinó al País Valencià.

Jordi Sebastià va remarcar que estava molt content d'estar a Tavernes, i passar les hores de cloenda amb un col·lectiu que s'havia bolcat per ell en les passades europees i que fins i tot va estar acompanyat en el dia de constitució del Parlament Europeu per un grup de vallers, uns fets que indicava agraïa molt. Va acabar expressant la seua confiança en un resultat espectacular per a Compromís a Tavernes.


Jordi Joan va dirigir unes paraules on va agrair primer que res a la candidatura el pas que havia fet endavant per acompanyar-lo i fer seu el projecte de millorar la ciutat i va agrair a tota la militància i als simpatitzants l'esforç i el treball al llarg de les quinze dies de campanya i en especial a les persones que han dirigit la maquinària electoral aquests dies.


El candidat de Compromís va remarcar que estava satisfet per tal com s'havia dut a cap la campanya on només havia primat l'objectiu d'informar al veïnat de tot allò que ha estat la gestió municipal, una campanya duta a cap amb un total respecte a la resta de partits i on Compromís només havia parlat dels projectes i de les idees pròpies, unes paraules que foren rebudes amb un gran aplaudiment.


Jordi Joan, com a final, va expressar la seua confiança en que el treball fet durant quatre anys amb transparència, proximitat amb els veïns, i amb total honestetat en la gestió municipal, van a donar el seu fruit en la jornada de demà, 24M.

A les dotze en punt de la nit, un castell de focs d'artifici posava el punt final i la campanya i iniciava el dia de reflexió, avui dissabte, previ a les votacions de demà, 24M.