L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimarts, 26 de maig del 2015

Operació neteja


La "brigada de neteja" de Compromís es va dedicar ahir per la vesprada i nit a netejar i deixar tal com estava abans d'eleccions la ciutat i el terme municipal. Un grup de militants, armats amb la rasqueta en mà, escales i altres estris de neteja es va dedicar a llevar tots els cartells electorals pegats a parets i murs del terme municipal, a traure els cartells penjats dels fanals i a retirar les pancartes, tal com podeu veure a les fotografies que ens han remes.


D-UxT ens ha remés també una nota (sense cap fotografia) on ens diu que ahir van procedir a realitzar les mateixes tasques en la ciutat. 

Que l'exemple s'escampe!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina poca vergonya que apegaren cartells a la paret de l'institut Jaume II els d'esquerra unida!!! Indesent!!!!

Anònim ha dit...

En els temps actuals em pregunte si és necessari que les cares somrients dels candidats òmpliguen els nostres carrers, faroles, camins. Em sembla que amb dos o tres punts on es concentraren els cartells de tots hi hauria prou. Al menys hi ha un partit que s'ocupa de llevar-los.

Anònim ha dit...

No sé si es podria fer una norma a nivell local que qui no lleve els cartells durant els primers 3 dies post-electorals, pagarà el cost de les hores de la brigada de neteja de llevar-los. Al camí Gandia, baix del pont de l'autopista, encara està ple de cartells de PP, PSOE i EU. Eixos cartells van caiguent i embrutant l'entorn. Aquest lloc és on jo he vist molts cartells. Segur que hi ha més llocs i de més partits.

Salutacions